November 2, 2025Nov 2 Prelepa emisija, naravno ne toliko zbog Floride, nego zbog čoveka kojem je doneta.
December 17, 2025Dec 17 Ne palim se nesto na sportska kola za besmrtnike, ali ovo kad vidim parkirano, pamet da ti stane. Mnogo bolje izgleda uzivo. Vozi neki matori Svabo ovde, mislio sam da me usvoji, ali dzaba kad sam i sam mator.
December 17, 2025Dec 17 Dizajn je kul, ai zvuk je fenomenalan - na dtm kad obrću krug svi zvuče kao formula 1, dok ne dođu Fordara i ova zver. Ostali pište , ovo urla po stazi kao zver
January 3Jan 3 XXIII Decembra.Jezivo lep automobil, uopšte ta Sacco-va serija, W201, W124, ovaj i W140 su verovatno bezvremenski najlepši automobili ikad.
January 3Jan 3 Da, neverovatan je. Najpre sam pomislio da je to možda onaj koji je Borko sređivao, ali nije, drugačija je boja sedišta:
January 7Jan 7 zatvaraj topikhttps://www.threads.com/@vladimir_gredeljevic/post/DTLMK3ZEdzt?xmt=AQF0hNtaUqmj9XphqkH4BRbGi0Fy2ZqzudbDZRiNh3AfyeIxUGHQzLU7Qs2EJ5pPIAF8hNU&slof=1
April 23Apr 23 nemam neki propratni komentar (verovatno bi sirotiljskiji bio od ovog sirotiljskog), ali volim ovaj auto>Alfa Romeo Spider Duetto – 60 godina ikoneLegenda rođena u ŽeneviNa Salonu automobila u Ženevi 1966. godine, Alfa Romeo je predstavio modeldoduse, ta ljubav je uslovljena da mi ne prodju u tom trenutku balavljenja triumph tr6 ili bilo koji bmw serije 6, e24.recimo 635 csi, ako vec pitate. s kraja 80ih.onda ide e30. 325i cabrio ili 320is sa dvoja vrata (mislim da je samo takav bio).@ToniAdams moze da svedoci.i tako. Edited April 23Apr 23 by holden kolfild nije kupe, nego dvoja vrata.