slepa živana Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 dobila je odgovor da je njoj ok obračunato, a da dođu da se žale ovi drugi carski!
Ayatollah Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Keva dobila za stan od 75 kvadrata na Vračaru oko 14 hiljada. Ja sam to odmah platio u celosti, nemam nameru da arčim vreme u nekakvim kvartalnim plaćanjima. Ono što je zajebanije, a sledi mi uskoro je porez na dohodak za 2014...
Frank Pembleton Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Porezometrija :D Nego jel su tu rešili da namaknu više para no do sada? Poslato sa WC šolje by BVK
reg Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Mi smo super prošli, nešto preko 10000, 60 kvadrata, Vračar. (Prastara zgrada je, ali opet) Keva dobila za stan od 75 kvadrata na Vračaru oko 14 hiljada. Ja sam to odmah platio u celosti, nemam nameru da arčim vreme u nekakvim kvartalnim plaćanjima. Ono što je zajebanije, a sledi mi uskoro je porez na dohodak za 2014... Dobro ste prosli, ja pogledao kevino resenje, 18,5 hiljada za 48 kvadrata, zgrada gradjena neposredno nakon WWII, isto Vracar.
Frank Pembleton Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 ma oni su ludi. 80m2 30k, vracar, 1938 gradjeno.Što, jel nećeš da platiš?
gospa buba Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 (edited) BTW, moja zena je u jednom od odlazaka u cuvenu sobu 31 imala ozbiljno suzenje svesti i uspela da uzme taj "onlajn pin" i sad uvid preko kompa... @ordi na koju adresu si pisala to lokal ili neka centralna? necu more nikakav onlajn pin, ja u sobu 31 idem da ostanem ^_^ majci stiglo nekih rešenje na 28 iljada, što iznosi 1,5 penzija, tako da je izgleda predviđeno da oko 45 dana provede u hibernaciji inače u istoj zgradi su komšije sa istim stanovima dobili da plate oko 22k, pa je išla da se žali dobila je odgovor da je njoj ok obračunato, a da dođu da se žale ovi drugir to a ako se ne zale, ocel da im dodje plava koverta u novembru, ona za zaposedanje tv aparata i ostalih fotelja? jer to bash nece da moze <_< mojoj svekrvi su rekli, da ako joj je samo to problem, ima divnih kuca u unutrashnjosti Keva dobila za stan od 75 kvadrata na Vračaru oko 14 hiljada. Ja sam to odmah platio u celosti, nemam nameru da arčim vreme u nekakvim kvartalnim plaćanjima. Ono što je zajebanije, a sledi mi uskoro je porez na dohodak za 2014... eto divote. luksuzni centar novog beograda (!), proshle godine +35%, ove godine mizernih +25% sve zajedno, svaka chast aleksandru vuchicu, dvajesedam iljade i petsto dinara, zarez 52 pare. ljucki mi je laknulo, kad je krenuo taj tallas +80% za stanove zidane 1926 po savskom vencu. mora da se zna shta je luksuz, jer inache shta? Edited June 4, 2015 by gospa buba
Friend Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 (edited) Kod mene nije jos bila ostavinska rasprava, moguće da je to razlog za nulti iznos u rubrici "Umanjenje za poreski kredit" na poreskom rešenju za 2015. O tome pišu ovde: http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=06&dd=04&nav_id=1000604 Edited June 4, 2015 by Friend
Tribun_Populi Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Kod mene nije jos bila ostavinska rasprava, moguće da je to razlog za nulti iznos u rubrici "Umanjenje za poreski kredit" na poreskom rešenju za 2015. O tome pišu ovde: http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=06&dd=04&nav_id=1000604 Taj poreski kredit (umanjenje 50%) sleduje po osnovu prebivanja na adresi stana. Obvezniku mora da bude ista adresa u lk sa adresom nepokretnosti (ako nije treba nova/izmenjena poreska prijava, sa dokazom o prijavi prebivališta). Onda sleduje.
Frank Pembleton Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Znači krenulo po blokovima da stiže? Poslato sa WC šolje by BVK
Miljenko Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Kod vas bas deru. Kuca u Jagodini, centar, 160 kvadratnih metara, 16 hiljada dinara, za proslu godinu. Jos se ceka ovogodisnji namet, no bice preko 20 hiljada, tu nema zbora.
halloween Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) Opština Voždovac, Trošarina, rešenje o porezu na imovinu je uvećano za oko 13% u odnosu na 2014. Navodno je poskupeo m2 u zoni (III). Edited June 6, 2015 by halloween
Frank Pembleton Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Opština Voždovac, Trošarina, rešenje o porezu na imovinu je uvećano za oko 13% u odnosu na 2014. Navodno je poskupeo m2 u zoni. To je kao, genericki odgovor ovih iz poreske.Nema veze sto trziste govori drugacije...
Recommended Posts