October 13, 20195 yr Trend je takav da će svi uskoro uvesti proviziju za plaćanje. Kod mene na OTP exSoGe je 9 dinara po nalogu.
October 13, 20195 yr Kakav trend? Zar nije trend smanjenja broja salterskih sluzbenika uvodjenjem online placanja?
October 13, 20195 yr 15 minutes ago, djeneralche said: Kakav trend? Zar nije trend smanjenja broja salterskih sluzbenika uvodjenjem online placanja? Saltersko je jos skuplje.
October 13, 20195 yr Kakav trend? Zar nije trend smanjenja broja salterskih sluzbenika uvodjenjem online placanja?Trend na (našem) bankarskom tržištu.
October 13, 20195 yr Cenim da su doveli nivo zaposlenih po ekspoziturama na minimum, navikli klijente na onlajn, a onda počeli da razmišljaju gde još moșže da se uzme kinta... ... Shiit has hit the fan...
October 13, 20195 yr 19 minutes ago, Frank Pembleton said: Cenim da su doveli nivo zaposlenih po ekspoziturama na minimum, navikli klijente na onlajn, a onda počeli da razmišljaju gde još moșže da se uzme kinta... Sve to, i broj zaposlenih po ekspoziturama, i broj ekspozitura. A i broj samih banaka na tržištu. Siguran sam da su od starta planirali da jednog dana krenu sa naplatom usluge, kad privuku dovoljno korisnika.
October 13, 20195 yr Trend je vazda bio da se dere na sitno. Pa nije da imamo neku razvijenu privredu. Cene održavanja računa su i dalje kriminal. Službenika i ekspozitura koje rade puno radno vreme svaki dan nikad manje.
October 30, 20195 yr Je li bilo smanjivanja broja zaposlenih (ex SoGe) u OTP banci nakon preuzimanja?
October 31, 20195 yr 18 hours ago, halloween said: Je li bilo smanjivanja broja zaposlenih (ex SoGe) u OTP banci nakon preuzimanja? Kažu ove tete u centrali da nisu dirali zaposlene (što i dalje ne znači da neće)
October 31, 20195 yr Tek sledeće godine će da bude smanjenje, kad odluče šta ostavljaju od ekspozitura, šta skljanjaju... Slično i u centrali... Izvor iz OTP-a...
October 31, 20195 yr Kad ćemo više završiti due diligence Komercijalne, nikad kraja, poslednji slobodan dan mi je bio 13. oktobar... Edited October 31, 20195 yr by Ayatollah