mraki Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 (edited) Ma znam to, ali su se prilikom sjedinjavanja sa Vojvodjanskom koje je valjda gotovo opredelili za ime Vojvodjanska, otarasili se otp. Zašto bi sad SoGe menjali najpre u otp, pa posle verovatno u Vojvodjanska, ili opet Vojvodjanska menjali u otp? Verujem da je konfuzno za korisnike. Edited October 10, 2019 by mraki
LeBron Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Pa kazem ti, SoGe je kupila OTP grupa, Vojvodjanska ce se za dve godine stopiti u OTP.
mraki Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Ja ti kažem da su se OTP i Vojvodjanska stopile već, i uzele ime Vojvodjanska banka.
LeBron Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 3 minutes ago, mraki said: Ja ti kažem da su se OTP i Vojvodjanska stopile već, i uzele ime Vojvodjanska banka. A ja ti opet kazem da su se stopile OTP Srbija i Vojvodjanska i uzele ime Vojvodjanska. SoGe je OTP banka sad, i nju je kupila OTP grupa, sa centralom u Madjarskoj. Za dve godine ce se i ta Vojvodjanska sad stopiti u OTP (SoGe) i sve ce biti OTP banka.
mraki Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 (edited) Prilično sam siguran da je moglo i jednostavnije... Edited October 10, 2019 by mraki
*edited by mod Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 A i Telenor banka menja ime u Mobilna banka.
Frank Pembleton Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 A i Telenor banka menja ime u Mobilna banka.Da stigao mi SMS, cenim, ako već nisu da je to u cilju prodaje... BTW, na onoj centrali SoGe u bul Z. Đ promenili sve u OTP... ... Shiit has hit the fan...
nisam ja Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 isto telenor banka. poslali obavijest da su napravili novu karticu i da im treba 500 kinti za pretrpljeni bol.
eumeswil Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Koja banka nema proviziju na mbanking plaćanje ako postoji takva? SoGe je uveo od skoro pa me zanima da pređem u neku drugu.
levi Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 zavisi od računa tj od "paketa" trebalo bi kod svih banaka da postoje računi sa plaćanjem bez provizije, samo je malo skuplje mesečno održavanje računa
mraki Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Možda sad malo srede tu Mobi banku, znam da je bilo dosta problema od kako lebdi u vazduhu, ali je generalno prodaja i operatera i banke veliki korak nazad za korisnike...
Recommended Posts