Jump to content
IGNORED

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

ajgor

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma znam to, ali su se prilikom sjedinjavanja sa Vojvodjanskom koje je valjda gotovo opredelili za ime Vojvodjanska, otarasili se otp. Zašto bi sad SoGe menjali najpre u otp, pa posle verovatno u Vojvodjanska, ili opet Vojvodjanska menjali u otp? Verujem da je konfuzno za korisnike.

Edited by mraki
Posted

Pa kazem ti, SoGe je kupila OTP grupa, Vojvodjanska ce se za dve godine stopiti u OTP.

Posted

Ja ti kažem da su se OTP i Vojvodjanska stopile već, i uzele ime Vojvodjanska banka.

Posted
3 minutes ago, mraki said:

Ja ti kažem da su se OTP i Vojvodjanska stopile već, i uzele ime Vojvodjanska banka.

A ja ti opet kazem da su se stopile OTP Srbija i Vojvodjanska i uzele ime Vojvodjanska. SoGe je OTP banka sad, i nju je kupila OTP grupa, sa centralom u Madjarskoj. Za dve godine ce se i ta Vojvodjanska sad stopiti u OTP (SoGe) i sve ce biti OTP banka.

Posted (edited)

Prilično sam siguran da je moglo i jednostavnije...

Edited by mraki
Posted

A i Telenor banka menja ime u Mobilna banka.

Posted
A i Telenor banka menja ime u Mobilna banka.

Da stigao mi SMS, cenim, ako već nisu da je to u cilju prodaje...

BTW, na onoj centrali SoGe u bul Z. Đ promenili sve u OTP...

... Shiit has hit the fan...

Posted

isto telenor banka. poslali obavijest da su napravili novu karticu i da im treba 500 kinti za pretrpljeni bol. 

Posted

Koja banka nema proviziju na mbanking plaćanje ako postoji takva? SoGe je uveo od skoro pa me zanima da pređem u neku drugu.

Posted

Intesa nema nikakvu proviziju uz Hit racun.

Posted

zavisi od računa tj od "paketa"

trebalo bi kod svih banaka da postoje računi sa plaćanjem bez provizije,  samo je malo skuplje mesečno održavanje računa

Posted

Možda sad malo srede tu Mobi banku, znam da je bilo dosta problema od kako lebdi u vazduhu, ali je generalno prodaja i operatera i banke veliki korak nazad za korisnike...