Jump to content

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

Featured Replies

Malo je off, ali da li povremeno zapisujete stanje na računima ili verujete banci?

Ja recimo, dok ne otvorim mbanking app nemam pojma kolko ima, i da mi neki insajder skine 10000 npr., a da ne ostane trag meni uočljiv u app, ne bih provalio.

Koja bi bila dobra praksa, da li da se radi SS na dnevnom nivou?

Послато са LEX820 помоћу Тапатока

Послато са LEX820 помоћу Тапатока

• Replies 2.4k
  • Views 239k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Hajde ljudi, iskulirajte malo. Em Mobi banka ima obavezne rezerve u NBS koje ne mogu da ispare sa tog računa, em država garantuje za sve uloge do iznosa od EUR 50.000 (znam iz prve ruke da je isplaćiv

• Nema to nikakve veze sa našim bankama, već jedino i isključivo sa ultrarigidnom politikom NBS u vezi deviznog poslovanja (pre svega), njenim hiperregulisanjem i hiperkontrolisanjem propisa i generalno

• jbt koliko je ovaj na tw naporan, i glup

Posted Images

ne zapisujem. posle svakog korišćenja kartice dobijam sms koliko je skinuto i koliko je preostalo na katici

+1

A stigne i mesečni izveštaj

To je kad ide regularno, ali sta ako bude neki bug ili neki  radnik banke skine pare i to se ne vidi na izvestajima, a ne posalje ti ni SMS.

Ništa.

U domaćim ebankinzima ne radi lepo ni sortiranje pregleda transakcija, ne znam koliko bi se usrećio slikanjem ili skidanjem stanja na dnevnom nivou. Ja svoju kontrolu mahom vršim putem sms izveštaja o plaćanju. Povremeno uporedim prethodno stanje i vidim da li se slaže i to je to. 

Inače ne ide to sa krađom od strane radnika baš tako lako, to ne vole ni banke 😊 Bagove gledaju da ispeglaju što pre i da bude čisto. Ne brini.

Zelimo da Vas obavestimo da je Telenor banka, 10. oktobra 2019, promenila poslovno ime u Mobi Banka ad Beograd. Vasi brojevi racuna, platne kartice i svi drugi proizvodi i usluge koje koristite ostaju nepromenjeni. Novi nazivi mobilne i veb aplikacije banke bice Mobi Banka. Uskoro mozete ocekivati da ce biti potrebno da azurirate Vasu mobilnu aplikaciju. I dalje nas mozete pronaci u svim Telenor prodavnicama. Za detaljne informacije posetite nas na www.mobibanka.rs

Edited by levi

Bivši Sosijete, sada OTP službenici, uz tužan i sramežljiv pogled "jbg mora se" sada pitaju: "Jeste li zainteresovani za dozvoljeni minus? Kreditna kartica, možda?"

Meni u Intezi godinama nude neke gluposti, tj. nudili su dok sam išao na šaltere, pre nego što sam prešao na plaćanje preko interneta.

Evo meni do pre neki dan ništa, a kod njih sam već dve i po godine. Čak nisu ni Dina karticu spominjali.

Edited by Zabalujev

Kako se oni (SoGe, OTP) sad uopšte zovu, sve je to Vojvodjanska?:unsure:

Vojvođanska i OTP, za sada

Vidim da sajt SoGe vodi na neki novi domen otpsrbija.rs i da se zovu otp banka, a otp je predhodno prestao kod nas da postoji pod tim imenom, i postao Vojvodjanska banka (sa otp logom).

Edited by mraki

SoGe je kupila OTP grupa i oni su dalje OTP. Vojvodjansku je kupila OTP Srbija, za dve godine ce se sjediniti u OTP.