Jump to content
IGNORED

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

ajgor

Recommended Posts

Posted
On 29.5.2019. at 15:57, Friend said:

Nisam ispratio istoriju Marba, kako je nastalo to cips-preduzece pre nego se prodalo pepsiju?

Njih dvojica igrali vaterpolo u Grčkoj i uložili pare u malu čipsaru u Bačkom Magliću, bar je to priča koju znam.

Inače je njihov i Hilton, tj. licenca, njihova firma je gradila i sada upravlja.

Posted (edited)

Da bre, znam da je neki nebitan sport.

Takođe su i u Imleku.

Edited by napadaj
Posted
On 31.7.2019. at 15:37, nick1986 said:

To je gotova stvar, zato je i islo prvo spajanje Vojvodjanske i OTP u jednu banku.

U SoGe je kompletan haos već dve godine, menjaju se kao na traci. Taman se upoznam sa jednom ekipom, menja ih sledeća.

Posted
23 hours ago, napadaj said:

Njih dvojica igrali vaterpolo u Grčkoj i uložili pare u malu čipsaru u Bačkom Magliću, bar je to priča koju znam.

Inače je njihov i Hilton, tj. licenca, njihova firma je gradila i sada upravlja.

Politika je to, i to u fullu.

Posted

'Bem ti debile!

Intesa mi ugasila račune jer nisu ažurirali podatke, niko me nije obavestio, pre 3 meseca podizao karticu!

I sad se logujem online i imam šta da vidim.

Devizni su računi za internet kupovinu.

Posted

Prije par godina pokušavam da se ulogujem na sajt AIK banke i stalno neka greška. Zovem podršku, ispostavlja se da su mi ukinuli internet bankarstvo jer su počeli da ga naplaćuju (stigao Kole), a kako sam tamo imao samo devizne račune nisu mogli automatski da mi skinu pare. Sve bez ikakvog obavještenja, ali zato i dalje dobijam smsove sa ponudama za štednju, kredite i izmjenama tarifa. Slijepci.

Posted
'Bem ti debile!
Intesa mi ugasila račune jer nisu ažurirali podatke, niko me nije obavestio, pre 3 meseca podizao karticu!
I sad se logujem online i imam šta da vidim.
Devizni su računi za internet kupovinu.
A zašto su ti ukinuli? Zbog neaktivnosti ?

... Shiit has hit the fan...

Posted (edited)

Ne, nisu ažurirani podaci, navodno su slali pismo obaveštenja.

Ne znam od kada se to ažurira, ali u proteklih godinu dana više puta sam bio u poslovnici što zbog uplate i za podizanje kartice, nikad se niko nije setio da ihažurira.

Primera radi,prvi put kada sam posle duže vremena bio u Sber banci, odmah su ažurirali.

Sad tražim drugu banku za online kupovinu imam tekući kod MTS, ne znam koliko je preporučljivo koristiti tu karticu, ove kod Intese su debitne bile.

Edited by El Guapo
Posted (edited)

od prošlog maja se "ažurura" tj treba da se potpiše nova izjava da li si funkcioner

mada je njihova obaveza da ti poture to za potpisivanje  čim se pojaviš, a ne da gase račun

Edited by levi
  • 1 month later...
Posted

643F50E1-C712-440D-B5F9-0CA8940B2790.thumb.jpeg.c7444fad9d5b9e069b26e65f67072602.jpeg

:dry:

dal da begam ili ne?

kakvi su orbanovci?

Posted (edited)

Prešao u otp iz Inteze par nedelja pre spajanja sa vojvođanskom( u maju). Još se sleže prašina, ali utisak i dalje grči u ustima zbog prelaska.

Gospođa poslovno u sg, njen lični utisak u zadnjih godinu dana da je banka prešla od vukovi sa vol strita na pobesneo Maks.

Edited by desboj
Posted

Ja sam Societe

Nadam se da neće ponovo zameniti gospođe u poslovnici, taman smo se skompali

Posted
3 hours ago, April said:

Ja sam Societe

Nadam se da neće ponovo zameniti gospođe u poslovnici, taman smo se skompali

:naughty:

evo već sms stiže od otp-a

svi paketi i sve obaveze ostaju do kraja ugovora. posle će se vidi