radisa Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 1 minute ago, Frank Pembleton said: Jesu to ova dvojica što zavališe Chipsy, pa su sad u Medigroup i onaj Ablok? ...shiit has hit the fan... da... Mislim da Kole neće, ja bih bio jako iznenađen da hoće... Čoveku je pun K poslovanja u Srbiji....
Friend Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 (edited) Cini mi se da se Kole zasitio, ali da su ovi sto su zavalili Marbo (pepsiju) alavi na sve. Edited May 29, 2019 by Friend
Frank Pembleton Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 da... Mislim da Kole neće, ja bih bio jako iznenađen da hoće... Čoveku je pun K poslovanja u Srbiji....Koletu je "pun k..." jer nije jedini i mora malo i da igra igru.Bio neki intervju gde on kaže : Ja se fokusira na bivše Sovjetske republike, sada države jer su tamo parcele veće u komadu i priča se samo sa jednim čovekom... "Drugim rečima za istu veličinu potplaćujem samo jednog a ne trojicu... ...shiit has hit the fan...
Lezilebovich Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 1 hour ago, radisa said: da... Mislim da Kole neće, ja bih bio jako iznenađen da hoće... Čoveku je pun K poslovanja u Srbiji.... + kupuje banke po Sloveniji
mraki Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 Pre će ona dvojica, taman su zavalili Bambi, a uskoro će i Knjaz, reklo bi se da su pri kešu... plus ta njihova Direktna za razliku od AIK banke ima jako mali tržišni udeo. A šta je sa Koletom, nije nešto u dobrim odnosima sa vladajućom ekipom? Nisam u toku, može neki insajd info? Čuo sam i neke neproverene glasine da ima ozbiljnih zdravstvenih problema...
Friend Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 Nisam ispratio istoriju Marba, kako je nastalo to cips-preduzece pre nego se prodalo pepsiju?
mraki Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Ode i Knjaz... možda se skupi dovoljno za Komercijalnu.
Frank Pembleton Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Ode i Knjaz... možda se skupi dovoljno za Komercijalnu.Ko je kome prodao? ...shiit has hit the fan...
mraki Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 (edited) Andrej Jovanović i ekipa Pepsiju i češkom KMV-u. Edited June 5, 2019 by mraki
mraki Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 (edited) Nemam pojma, ali svakako dosta manje. Bambi je otišao za 260 mil. Tu je i neki investicioni fond, ko zna koliki je čiji udeo. Ali ako ima volje... skupiće se. Edited June 5, 2019 by mraki
kud u maglu Simoviću Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 On 29.5.2019. at 15:50, mraki said: A šta je sa Koletom, nije nešto u dobrim odnosima sa vladajućom ekipom? Nisam u toku, može neki insajd info? Čuo sam i neke neproverene glasine da ima ozbiljnih zdravstvenih problema... i ja sam čuo, kao i da rasprodaje imovinu
radisa Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Ne rasprodaje, pregrupiše za selidbu u delove sa povoljnijom poslovnom klimom, Hrvatska, Slovenija i tako to, u biznise koji dinose više para od poljoprivrede, banke i hoteli...
mraki Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 OTP će izgleda preuzeti i SoGe posle Vojvodjanske. Predali zahtev i sad čekaju dozvolu. Kontam da su male šanse da im ne odobre.
nick1986 Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 (edited) To je gotova stvar, zato je i islo prvo spajanje Vojvodjanske i OTP u jednu banku. Edited July 31, 2019 by nick1986
Recommended Posts