Jump to content
IGNORED

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

ajgor

Recommended Posts

Posted

Pooštrava se

pre su nas osnivali bvi

sada bvi ne mogu da otvore račun

Posted

Meni su u jednoj banci rekli da liku iz sad neće da otvore račun zbog onog monitora valjda

Posted

Banka nije potpisala fatca, mislim da nema međudržavnog sporazuma i ostavljeno je bankama i drugim institucijama da rade po nahođenju.

Posted

Ja sam skapirao da ameri ne jebu zivu silu i da ako hoces da radis sa njima moras da das podatke.

Posted

Da, ali imaš i opciju da ne radiš sa njima.

Posted

Da. Mislim da je socgen to izabrao :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

sestra ima neki paket kod soc gen i pre neki dan su joj zamenili karticu i više nije visa već master card

o čemu se tu radi? jel ima veze sa onim bug-om vise od pre nekoliko dana

Posted

sestra ima neki paket kod soc gen i pre neki dan su joj zamenili karticu i više nije visa već master card

o čemu se tu radi? jel ima veze sa onim bug-om vise od pre nekoliko dana

počeli su da menjaju pre par meseci. Meni isto visa za master, koliko sam ih razumeo neće uopšte više ni raditi sa visa karticama.

Posted

jel to + ili - za običnog korisnika?

sad kad banka ne radi sa visom, a moja kartica je još uvek sa visa logom jel to menja stvari?

Posted

Nemam pojma :D. Kažu da je bezbednije. Tebi će kartica važiti dokle je i navedeno ili će te pozvati ranije da zameniš, ne bi trebalo da imaš bilo kakav problem.

• 5 months later...
Posted

Capital.bg objavio da SoGe prodaje šest banaka u regionu (uključujući i Srbiju i Bugarsku) i da odlazi, o čemu se odavno šuška. Kao kupci (ne konkretno u Srbiji, nego generalno) se spominju mađarski OTP, kao i veliki investicioni fond Apollo.

Tekst je ovde, na bugarskom doduše.

Posted

Koja je logika onda bila u izgradnji nove upravne zgrade pre par godina?

Posted
Capital.bg objavio da SoGe prodaje šest banaka u regionu (uključujući i Srbiju i Bugarsku) i da odlazi, o čemu se odavno šuška. Kao kupci (ne konkretno u Srbiji, nego generalno) se spominju mađarski OTP, kao i veliki investicioni fond Apollo.

Tekst je ovde, na bugarskom doduše.

Hm, bilo bi to zanimljivo, to je banka koja je ovde "gurnula nogu u vrata" još za vreme S.M. kad nikoga nije bilo...
Posted (edited)
3 hours ago, čekmeže said:

oni se hvale da su ovde još od sedamdesetih, ali sa drugim obimom posla

e

Societe Generale Srbija has been present in Serbia since the first office opened in 1977. SGS was the first international bank on the domestic market.

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted
4 hours ago, čekmeže said:

Lepo izgleda na asset strani, a i malo se opere love i izmulja svašta.