Jump to content

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

Featured Replies

7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

dina discover

mellow

neće me navući da je koristim

discover mu dođe isto što i visa/masters?

Isto u kom smislu?

Dosta losije je zastupljeno koriscenje van USA (i Kine?).

• Replies 2.4k
  • Views 244.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Hajde ljudi, iskulirajte malo. Em Mobi banka ima obavezne rezerve u NBS koje ne mogu da ispare sa tog računa, em država garantuje za sve uloge do iznosa od EUR 50.000 (znam iz prve ruke da je isplaćiv

• Nema to nikakve veze sa našim bankama, već jedino i isključivo sa ultrarigidnom politikom NBS u vezi deviznog poslovanja (pre svega), njenim hiperregulisanjem i hiperkontrolisanjem propisa i generalno

• jbt koliko je ovaj na tw naporan, i glup

Posted Images

u smislu platežnih mreža

@kud u maglu Simoviću Šta će ti to NBS čedo, nemaš običnu visa karticu? Prvo što mi pada na pamet je da ta dina discover kartica verovatno nije podržana u Google/Apple wallet-ima, što znači da je ne možeš koristiti za beskontaktno plaćanje mobilnim telefonom kod nas i u inostranstvu, što je već dovoljan deal breaker.

Edited by Willow

maaaa jok, ionako ni jednu dinu nisam koristio niti jednom

imam master(otp) koja radi posao i u srb i u inostranstvu super

a i za online

Jel koristi neko ProCredit banku i kakva su iskustva?

Oni su mi za sada najprofesionalnije nastupili za stambeni kredit.

On 20. 5. 2025. at 5:21, zorglub said:

Stigao mail iz Raifa:

Mater im jebem.

Steta sto ovo nisam ranije vidio, nego sam, zajedno sa voznjom po gradu i cekanjem po redovima, potrosio preko 2 sata da uplatim dolarsku gotovinu na racun.

Toliko puno ljudi imaju po poslovnicama, a toliko su neefikasni da je me nervoza hvata na samu pomisao da trebam oticu u banku.

Koja je najbolja banka u SRB i da li imaju neke koje imaju racune gdje se nesto moze orociti?