Monday at 19:045 days 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:dina discoverneće me navući da je koristimdiscover mu dođe isto što i visa/masters?Isto u kom smislu?Dosta losije je zastupljeno koriscenje van USA (i Kine?).
Tuesday at 08:584 days @kud u maglu Simoviću Šta će ti to NBS čedo, nemaš običnu visa karticu? Prvo što mi pada na pamet je da ta dina discover kartica verovatno nije podržana u Google/Apple wallet-ima, što znači da je ne možeš koristiti za beskontaktno plaćanje mobilnim telefonom kod nas i u inostranstvu, što je već dovoljan deal breaker. Edited Tuesday at 09:014 days by Willow
Tuesday at 09:064 days maaaa jok, ionako ni jednu dinu nisam koristio niti jednomimam master(otp) koja radi posao i u srb i u inostranstvu supera i za online
Wednesday at 05:263 days Jel koristi neko ProCredit banku i kakva su iskustva?Oni su mi za sada najprofesionalnije nastupili za stambeni kredit.
Wednesday at 19:013 days On 20. 5. 2025. at 5:21, zorglub said:Stigao mail iz Raifa:Mater im jebem.Steta sto ovo nisam ranije vidio, nego sam, zajedno sa voznjom po gradu i cekanjem po redovima, potrosio preko 2 sata da uplatim dolarsku gotovinu na racun. Toliko puno ljudi imaju po poslovnicama, a toliko su neefikasni da je me nervoza hvata na samu pomisao da trebam oticu u banku. Koja je najbolja banka u SRB i da li imaju neke koje imaju racune gdje se nesto moze orociti?