Jump to content

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

Featured Replies

zna li neko koliko traje izdavanje kartice za plaćanje na internetu /nekad se zvalo virtuon valjda, ne znam sada/? nešto bi kupio na temu /haha not/ pa ne bi da ostavljam glavnu vizu na izvolte vascelom internetu.

banka je unicredit

3 hours ago, Eleniko said:

zna li neko koliko traje izdavanje kartice za plaćanje na internetu /nekad se zvalo virtuon valjda, ne znam sada/? nešto bi kupio na temu /haha not/ pa ne bi da ostavljam glavnu vizu na izvolte vascelom internetu.

banka je unicredit

Sad se to uglavnom rešava virtuelnim karticama: https://www.unicreditbank.rs/rs/pi/blog/sve-o-virtuelnoj-kartici.html

Zanimljiv tekst

https://libertystreeteconomics.newyorkfed.org/2025/03/why-are-credit-card-rates-so-high/

Je l' to Intesa nesto promenila kod #withcash usluge?

Meni najbliža Intesina poslovnica ima 3 bankomata i poslednja 2 puta kad sam hteo na ovaj način da podignem novac, stalno su izbacivali neku poruku da ne može da se očita magnetna traka ili šta već. To pre par meseci nije bilo problematično, samo bih došao na bankomat, izabrao tu opciju, uneo kod iz app i pare bi izašle.

Zna li neko o čemu se radi? Ne nalazim na netu da su nešto menjali, moguće da im bankomati nisu dobri. Ali na sva 3 dobijam isto.

Не користим ту услугу, али ми у телефонској апликацији у оквиру личних порука стоји:

#withcash

подизање готовине без картице истиче 31.05.2025.

Тај датум се не поклапа ни са једном картицом, тако да не знам шта представља.

А до личних порука се долази кад се кликне на три линије, а затим на иконицу писмо. Тада се отвара прозор моје поруке. Ту стоје две опције: личне и опште. У личним стоји горе наведена порука.

...

Edited by vememah

43 minutes ago, dekki said:

#withcash

подизање готовине без картице истиче 31.05.2025.

Taj datum označava do kad će ti poruka stajati u sandučetu, tj. tog datuma "ističe" i briše se iz njega; nema veze sa trajanjem neke konkretne usluge.

bio u unicredit banci, traže da pređem iz sadašnjeg paketa - "prastarog", po rečima službenice, na premium

premium znači sve isto što imam i sad plus ovu virtuelnu karticu /treba mi/, mbanking /nisam lud za tim, gubim telefone/, korišćenje elektronskih kodova umesto tokena /svejedno mi je/, nečekanje u redu /ne treba mi/, konverziju valuta /vot??/ i 1200rsd mesečno umesto manje od 300rsd sada. putno osiguranje svejedno imam, visu gold imam, mastercard nisam ni uzeo jer su me krali na kamatama /pre 100 godina/ itd itd.

ništa, kad budem otišao u greciju za koji dan ću videti šta kaže ethniki trapeza na istu temu. dohakaće eleniki zlikovcima, kupovaće i on na temu i AE. saću vidim el može na paypal mada sumnjam.

u Nlb imas internet karticu ne vezanu za bilo sta..samo odes i izvadis...visa je i traje 5god

nlb je ona bivša komercijalna? zanimljivo, za ovo bi se iscimao da vidim da li sam ugasio račun ili nisam