Hamlet Strašni Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 То питам, зашто ког ђавола на Бугарском?
Singer Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 (edited) Pa dva dana nakon ulaska u Beograd, posle su lepili po drugim mestima. Njemačka ekonomičnost Nek me isprave istoričari ako grešim. Edited November 24, 2014 by Singer
namenski Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Pa dva dana nakon ulaska u Beograd, posle su lepili po drugim mestima. Njemačka ekonomičnost Nek me isprave istoričari ako grešim. To spremano i stampano jos 1 ili 2 aprila, neka nadlezna komanda, za podrucje Srbije, za zapadne delove Jugoslavije i CG je isao drugi tekst i drugi jezici, sve nemacki sistematicno, uredno i na vreme. Inace, jebem im mater bugarsku i nemacku
namenski Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 To care, sve na prinudni rad. Red, rad i disciplina.
avala_prijem Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Ja htedoh da relaksiram ovu ratno-huskacku tenziju jednim komunalnim plakatom a ti tako
namenski Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Ja htedoh da relaksiram ovu ratno-huskacku tenziju jednim komunalnim plakatom a ti tako U tom slucaju izvini :) Ucinilo mi se da si krenuo sa pedagogijom.
Singer Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Naredba potpukovnika Garskog, komadanta Beograda, nemačkim vojnicima kojima se, pored ostalog, zabranjuje samostalno uzimanje stanova, kao i kupovina svih vrsta materijalnih dobara (namirnica, auto delova...), 16. april 1941. Beograd Odluka v.d. predsednika Opštine grada Beograda Ivana Milićevića da obavi pripreme za popis stanovništva u gradu. 17. april 1941. Beograd Naredba poukovnika Kajzenberga, komadanta Beograda i 599. oblasne vojnoupravne komande o merama preduzetim posle napada na nemačku patrolu u noći 20/21. aprila 1941. u Beogradu
avala_prijem Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 U tom slucaju izvini :) Ucinilo mi se da si krenuo sa pedagogijom. Singer pedagogise, ja iznalazim resenja koja bi suzbila nadolazecu poledicu (kroz vekove)
avala_prijem Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Setices me se ako se okliznes ali tada ce biti kasno Obrati paznju na mastilo...
Singer Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Objava vazuhoplovnog generala Ferstera (Helmut Forster), prvog vojnog komadanta Srbije, o stupanju na dužnost, 22. april 1941. Beograd Naredba nemačkih vojnih sanitetskih organa o merama zaštite od izbijanja epidemije u gradu, 22. april 1941., Beograd Naredba pukovnika Kajzenberga, komandanta feldkomandature 599, kojom se definišu uslovi pod kojima će se ubuduće Jevreji snadbevati prehambenim proizvodima i pijaćom vodom sa javnih mesta u Beogradu, 25. april 1941. Beograd Naredba feldkomandanture 599 o načinu prikupljanja, sortiranja i uništavanja đubreta za koje su odgovorni vlasnici kuća i stanova u Beogradu, 1941. Beograd
avala_prijem Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Singeru, jedan :ziga: za ovaj poslednji komunalni.
avala_prijem Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Ma namenski vibrira, ja se bas lepo smestio i pomno iscitavam. Malo i dodajem...
Recommended Posts