Azdaja Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Razmišljali smo da ga vratimo al glasovima je ipak odlučeno da ostane gde treba. :)
Takeshi Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 pre neki dan su na drustvenim mrezama serovali tekst nebojse spaica od pre dve godine, o tome kako je kao gurman promenio ishranu i ide u teretanu
MayDay Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Razmišljali smo da ga vratimo al glasovima je ipak odlučeno da ostane gde treba. :)Ti imaš veze sa srpskim vajsom? :D
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Ja sam njima zaista dao svaku šansu, ali zaista katastrofa su... Čak i u temama koje su dobro odabrane, kako tekst/emisija odmiče to se raspada... Kao da nema ko da usmeri autore, da im vrati na doradu, pokaže šta nije valjalo... jbg. uglavnom je slučaj da su autori prvi put na filmu, a popijena je sva pamet svetatako da je rezultat očekivan
Frank Pembleton Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 jbg. uglavnom je slučaj da su autori prvi put na filmu, a popijena je sva pamet sveta tako da je rezultat očekivan Pa zato služi the urednik a?
Malkmus Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Oni svesno eksploatišu ljude koje imaju malo više nemira u glavi, a nisu potpuno svesni šta pišu i šta se sve može pročitati između redova. Što je sa zakonske strane prihvatljivo, ali mi to ne smeta da mi se gade. Imaju i te neobične momente kad sa strane ili sa dna vrište oni tekstovi o jebanju i pušenju kurca, a u prvom planu neka vrsta protestne note ili didaktičkog teksta upućenog Dr Nebojši, Dr Malom ili SNS-u uopšte.
Frank Pembleton Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Ma klikbajt , to je to. Sve ostalo šminka... ....shit has hit the fan...
Joe D Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Nije samo srpski Vice los, mislim da generalno nisu vise za mojega, bar sto se tekstova tice. Ko je uopste urednik ovde, Galeb?
Jimmy Kowalski Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Daniel Bukumurivic je glavni. Galeb je urednik emisija valjda.. Mene na Vajsu nikad nisu privlacili clanci o tako tim cudnim/bizarnim stvarima i ljudima. Jedino sto skoro redovno volim da procitam su intervjui Milosa Jovanovica..
Hamlet Strašni Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Meni se čini da je Vajs namenjen prvenstveno u30 ljudima. I alternativno orijentisanima. Kao i na ostalim njihovim nacionalnim izdanjima ima meni neshvatljivih stvari tipa priča o in extenso o pušenju ali i vrlo zanimljivih stvari. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts