Jump to content
IGNORED

VICE Srbija

nautilus

Recommended Posts

Posted

Pa daj link na taj tekst o radovcima Mejekbe, šta ga tupiš ako valja.

Posted

To je text o sportu, ne o navijacima. Uf, kao i sve ostale grupe su nedostupne za medije. Osim kad im odgovara

Posted

Tačno tako, tekst o boksu i to o nekom ko bar malo poznaje boks ili je znao koga da pita. Odličan je.

Posted

Pa jeste o boksu ali da je samo o boksu meni prvom ne bi ostao u sećanju dalje od dva minuta.

Pre bih rekao da je o ljudima koji se bave boksom.

Posted

Super je tekst, Grujić ima najviše pogodaka u celoj ekipi. Meni je zaključak čak banalan ali ae, to je valjda stvar ličnog promišljaja i percepcije, u ovom slučaju života i filma i Banjice.

Posted

Treba da nađe onoga ko je smeo Radovom bokseru da skine akumulator/tablice/brisače sa jugića i njega da intervjuiše. Taj bi imao zanimljivu priču.

Posted

Trenirao moj brat kod njih nekih godinu dana,kaze ekstra ekipa.Prvobitno mislio samo da boksuje rekreativno(dzak,fokuseri...) i da se malo razmrda™ nakon visegodisnjeg treninga samo u teretanama.ali ubrzo se navukao na sparing koga je praktikovao svaki trening.Kaze andrenalin skace do neba i taj osecaj ga drzi ceo dan.Kada je prestao da boksuje zbog obaveza vratio se na kratko tegovima ali je shvatio da je trening u teretani neverovatno dosadan u odnosu na boks i da vise nista nece biti isto :D

BTW cesto su dolazili svakakvi napucani tipovi kao od stene odvaljeni i na raznoraznim hemijama koji su trazili da boksuju sa profesionalcima i lokalnom ekipom vec nakon par treninga.Recimo da su se lepo proveli :lol:

Posted (edited)

sindjelic >>> rad :fantom:

Edited by ToniAdams
Posted

Ali nije nametnut. To jest moj je utisak da nije nametnut, odnosno da je naprotiv, nametnuta potreba da sa bude angazovan.

Dgjbm, svakako postoji to VICE fazoniranje i ume da smeta.

Sa druge strane, ima tu i dobrih i losih tekstova, sve ukupno vajs je pozitivna pojava medj Srbljem uprkos svim nedostacima. 

Posted

Ajde neki komentar ovoga. Hoću da maltretiram autora i neke pomenute u tekstu u subotu. Nema nik na forumu.

ovo ni ne može da se nazove tekstom. brljotina. ako je autor stvarno doktor protić ritualno ću se samospaliti. grozno razočarenje.

Posted

Prošlo je skoro dve godine od kada su se bogovi spustili na Ušće i kao u kargo kultu, doneli sve što nam je muzički bilo potrebno. Kada su otišli, ostavili su za sobom napalm u ušima i posejali monsantovsko seme hibrida Dipeš.

:ajde:

Posted

Ajde neki komentar ovoga. Hoću da maltretiram autora i neke pomenute u tekstu u subotu. Nema nik na forumu.

Dodje mi malo zao autora, ma ko bio.

Inace najbolji koncert koji sam gledao/slusao u Srbiji je The Police pre cetir/pet godina.  Dobar, posten koncert za desetku, ni sta dodati ni sta oduzeti.