teacher Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 e da, te bude na svakom ćošku su mi isto tolika svetinja kao i ajfelove kule koje pokušavaju da ti uvale somalijci u parizu...
Ravanelli Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 (edited) priča o budama koje su po hramovima & parkovima. ne o budama za privezak. ako su njima deo kulture i nešto im znači, zašto onda uopšte ideš tamo ako te tako nešto nervira? pa nije baš tako, gomila turista iz srbije hajpuju o tajlandu iako nemaju pojma ni gde su bili ni šta su radili. ovaj im se kvalitetno posrao na trošak od par hiljada eura i fejsbuk selfije. posrao se sebi po leđima, eventualno. ne znam koji je deo svileniji. da li kada ga nalevati vozač tuktuka ili kada savetuje da se ne jede klopa sa uličnih štandova jeć će se sedeti na noši par dana. ovaj njegov promašaj i to što ti vidiš u njemu je isti momenat sa kojim se već sprda sa vajsom i preko onog tviter naloga. Edited February 19, 2015 by Ravanelli
teacher Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 da im znače nešto statue tih buda ne bi se poseravali po njima puštajući turiste da se selfuju po celi dan i da džepare ili varaju ljude na tzv svetim mestima. ta predstava, kao što rekoh, se ne razlikuje preterano od predstave u široj okolini ajfelove kule. nema tu nikakve vere ili tradicije.
Ravanelli Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 te statue su napravljene 17 vekova unazad sa naumom da pljačkaju turiste!
teacher Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 te statue su napravljene 17 vekova unazad sa naumom da pljačkaju turiste! mislim da ove što rade okolo statua boli kita kad su napravljene, a ne pomaže ni što pijani rusosrboengleski turisti poslednjih par godina skrnave svetost mesta, ali šta da se radi...
frit Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 samo da reknem da je onaj sa kilazom moj idol doduse preleteo sam text juce
InvisibleLight Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 (edited) meni se generalno ne svidja to vajs novinarstvo. kao sto mi u novinarstvu tipa 'glorija' najjaci utisak KAKO je predstalvjena realnost (usecereni,idealni zivoti selebritija) tako i ovde mi je prejak taj utisak KAKO, previse obojeno licnim dozivljajem i iskustvom, toliko da se to vidi kao vestacki nametnuto spolja. tipa napises neutralnu reportazu pa stavis u neki vajs generator koji proizvede tekst iz 'ludog, jedinstvenog' ugla. potrebu za takvim gledistem zadovoljim na forumu i opcenito na www da ne pominjem utrnulost za uzroke pojava koje opisuju, drustvenu iniferentnost ok, verujem da im je ciljna grupa ljudi u dvadesetim godinama zivota Edited February 19, 2015 by InvisibleLight
James Marshall Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 meni se generalno ne svidja to vajs novinarstvo. kao sto mi u novinarstvu tipa 'glorija' najjaci utisak KAKO je predstalvjena realnost (usecereni,idealni zivoti selebritija) tako i ovde mi je prejak taj utisak KAKO, previse obojeno licnim dozivljajem i iskustvom, toliko da se to vidi kao vestacki nametnuto spolja. tipa napises neutralnu reportazu pa stavis u neki vajs generator koji proizvede tekst iz 'ludog, jedinstvenog' ugla. potrebu za takvim gledistem zadovoljim na forumu i opcenito na www da ne pominjem utrnulost za uzroke pojava koje opisuju, drustvenu iniferentnost ok, verujem da im je ciljna grupa ljudi u dvadesetim godinama zivota A da je većina autora, bar ove koje prepoznajem, dobrano prebacila 30
Lrd Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 posrao se sebi po leđima, eventualno. ne znam koji je deo svileniji. da li kada ga nalevati vozač tuktuka ili kada savetuje da se ne jede klopa sa uličnih štandova jeć će se sedeti na noši par dana. ovaj njegov promašaj i to što ti vidiš u njemu je isti momenat sa kojim se već sprda sa vajsom i preko onog tviter naloga. Dobro, ali moraš znati da nismo svi takvi iskusni vukovi kao što si ti koji su prešli ceo svet uzduž i popreko i svuda se osećaju kao kod kuće i poznaju lokalnu kulturu svih zemalja, i znaju sve fore svih lokalnih mangupa. Jebi ga, al' tako je.
belch Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 i pojebu celokupnu žensku populaciju, takoreći otmu ih od lokalnih paćenika
Lrd Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 i pojebu celokupnu žensku populaciju, takoreći otmu ih od lokalnih paćenika Spasu ih, takorećije. A onda im pruže najbolji seks koji su ikad imale u životu i koji će ikad imati.
Ravanelli Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 (edited) :лол: узмимо само 3 ствари из чланка где је сјебан сваки пасус: - нервирају га споменици у тој земљи који су свуда и исти????!?? - налевате га као сома да га провозају у тук туку и није у стању да се превезе где је то потребно - треба избегавати уличну храну јер ће се завршити на ноши реално, овај чланак је неуспех у рангу оног лика који је хтео да плива за крст, али није имао систематски, само што је коштао једно 2,3 евра сома више. али добро. ако већ нисте у стању да смислено одговорите, морате ипак некако бранити новчаник и екипицу Edited February 19, 2015 by Ravanelli
Lrd Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Živ nisam bez ekipice, a realno nema šta da ti se smisleno odgovara kad lupaš. Okej, oko Buda da razumem, ali šta tebi toliko smeta što je neki turista ispao naivan pa ga je uradio par muvatora? Ili šta ti toliko smeta što kaže da možeš da dobiješ proliv ako jedeš brzu hranu na ulici? Stvarno mi nije jasno.
nera Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Živ nisam bez ekipice, a realno nema šta da ti se smisleno odgovara kad lupaš. Okej, oko Buda da razumem, ali šta tebi toliko smeta što je neki turista ispao naivan pa ga je uradio par muvatora? Ili šta ti toliko smeta što kaže da možeš da dobiješ proliv ako jedeš brzu hranu na ulici? Stvarno mi nije jasno. Pa da istakne kako je predmetni turista glup a on svecki putnik koji svaku situaciju resava iskusno te da pravi svecki putnici nemaju takvih iskustava jer su rodjeni iskusni -_- posle ove diskusije ne moram ni da citam tekst :P
teacher Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Živ nisam bez ekipice, a realno nema šta da ti se smisleno odgovara kad lupaš. Okej, oko Buda da razumem, ali šta tebi toliko smeta što je neki turista ispao naivan pa ga je uradio par muvatora? Ili šta ti toliko smeta što kaže da možeš da dobiješ proliv ako jedeš brzu hranu na ulici? Stvarno mi nije jasno. pretpostavljam da ga nervira čovek koji prvi put ide na ovako skupo putovanje, a očekuje bogznašta. tako ja shvatam, možda grešim. što se tiče ekipice, pa jbt.
Recommended Posts