Jump to content
IGNORED

VICE Srbija

nautilus

Recommended Posts

Posted

Jedan od "poznavalaca" sa kojima je autor pričao kaže otprilike da ko proba neko od tih napitaka nikad više neće da se vrati na zidarsko svetlo. Jer mi svi imamo da dajemo 350 dinara za flašu piva.

Ja kad nemam para za kršteno pivo (što dakle isključuje sve domaće brljotine) - ne pijem pivo :fantom:

Posted

Kod mene obrnuto, nikad ništa kršteno, samo nekršteno. 

Posted

Ja kad nemam para za kršteno pivo (što dakle isključuje sve domaće brljotine) - ne pijem pivo :fantom:

i koliko potrošiš na gajbu pive? 400 evrića? za te pare mogao bih piti 2 dana...

Posted

Nisam rekao da pijem kreacije od 2100 dinara. Ne kupujem gajbe piva. Odem jednom mesečno s ortakom u ,,Samo pivo" i popijem 2-3 neka dobra Hefeweizena.

Posted

ima dobro pivo za 85 dinara da se kupi

Posted

Nisam rekao da pijem kreacije od 2100 dinara. Ne kupujem gajbe piva. Odem jednom mesečno s ortakom u ,,Samo pivo" i popijem 2-3 neka dobra Hefeweizena.

Znao sam i pre ovoga da nisi pivopija. :)

Zaječarsko i Nikšićko su sasvim dobra piva za male pare, a ima ih još prihvatljivijih. Ali, čak i da nećeš da piješ domaće, imaš gomile stranih po mnogo nižim cenama od 350 dinara za 0,3.

A to "popijem jednom mesečno 2-3 piva" nije uopšte pivski, to me nervira i kod ovih snobova.

Posted

piješ jednom mesečno - FACT

popiješ 2 ili 3 piva :isuse:  - FACT

ideš sa ortakom - FACT

realno, ne treba biti šerlok da bi se odavde zaključilo da nisi bio u vojsci...

Posted

...ili sluzio u svajcarskoj sto je isto gay.

Posted

...ili sluzio u svajcarskoj sto je isto gay.

mislim da u švajcarskoj služe 2 godine više od tebe...

Posted

za 2-3 piva se ne bih maltretirao ni sa stolice da ustanem, a kamoli da se obujem i izađem negde

šta fali domaćim pivima, osim što su loša? 

ova ima krive noge, onoj je velik nos, ova ne zna dobro padeže

al' zato kad naleti ova uvozna, eeee i to jednom mesečno, mašala

Posted

mislim da u švajcarskoj služe 2 godine više od tebe...

lose mislis :fantom:

Posted

šta fali domaćim pivima, osim što su loša? 

:lolol:

Posted

super je skocin tekst.

duhovit, zivotan i lepo napisan.

ko da citam sebe manje debelog :fantom:

Posted

Citao sam to njegovo vec pre jedno godinu, godinu i po. Ne znam da li je jos negde pisao ili je imao poveci status na fejsu