teacher Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 da, radi biceps i ledja isti dan. glupaca. biceps i leđa su dve različite grupe mišića, može isti dan, štaviše. bilderski treninzi su so like '70s, otprilike kako ppp zamišlja teretanu...
ToniAdams Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 netacno. ako forsiras ledja, forsiraces i biceps i neces moci da odradis trening optimalno.
teacher Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 netacno. ako forsiras ledja, forsiraces i biceps i neces moci da odradis trening optimalno.
ToniAdams Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 smej se. al, reci mi nesto, koliki si ti, a koliki sam ja?
ToniAdams Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 smej se. al, reci mi nesto, koliki si ti, a koliki sam ja? pwn
teacher Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 smej se. al, reci mi nesto, koliki si ti, a koliki sam ja? koliki si ti, a koliki si mogao biti, to je pitanje. ja ne bih dizao te tegove ni u ludilu. gde je tu lopta...
ToniAdams Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 meni sam taman kolko treba, plus me boli dupe da se drzim bilderskih principa, nije mi sigurno cilj da budem napuhan. imas onu dzinovsku loptu sto se ribe na njoj izlezavaju, zove se valjda pilates lopta. makar ima oblik lopte
Indy Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 ovo kao da čitam ppp topik o teretani... Ne znam zasto, al' mi smesno.
ToniAdams Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 meni je smesno sto on cita ppp topik o teretani
Indy Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Pa, ono, gde su sklekovi, tu je vojska, a gde je vojska...
gospa buba Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 (edited) imas onu dzinovsku loptu sto se ribe na njoj izlezavaju molim? tj <_< Edited February 4, 2015 by gospa buba
Weenie Pooh Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 (edited) vaimjaocaisinaisvetogaduhaamin http://www.vice.com/rs/read/spavao-sam-sa-profesorkom-iz-srednje-i-bilo-je-sranje Prevod je to, sećam se da sam video na engleskom... evo ga: http://www.vice.com/read/i-slept-with-my-high-school-teacher-and-it-sucked-122 Kako bre nemate razumevanja za mladog sponzorušana koji jebe profesorku da bi mu kupila Pinčona i crtaće? "This was not what I'd planned. The reality of her body, coupled with the echoing creepiness of that comment of hers, had skeeved me out to the point of no return. The last shred of my innocence was finally gone, along with my erection." Edited February 4, 2015 by Weenie Pooh
Lrd Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Tekst kao tekst, 'ajde. Ali, ovi lenji prevodi "profesor-učenik seks afera" ili "profesor-učenik fantazija". Ja bih da sam nastavnik davao za to keca crvenom preko cele strane. A za onaj automatski pasiv bih automatski davao dve ocene manje. Ali, nisam profesor i onda samo mogu da rentujem na forumima.
Recommended Posts