Jump to content
IGNORED

VICE Srbija

nautilus

Recommended Posts

Posted

da, radi biceps i ledja isti dan. glupaca.

biceps i leđa su dve različite grupe mišića, može isti dan, štaviše. bilderski treninzi su so like '70s, otprilike kako ppp zamišlja teretanu...

Posted

netacno. 

ako forsiras ledja, forsiraces i biceps i neces moci da odradis trening optimalno.

Posted

netacno. 

ako forsiras ledja, forsiraces i biceps i neces moci da odradis trening optimalno.

:rolf:

Posted

smej se.

al, reci mi nesto, koliki si ti, a koliki sam ja? 

:fantom:

Posted

smej se.

pwn :fantom:

Posted

smej se.

koliki si ti, a koliki si mogao biti, to je pitanje. ja ne bih dizao te tegove ni u ludilu. gde je tu lopta...

Posted

meni sam taman kolko treba, plus me boli dupe da se drzim bilderskih principa, nije mi sigurno cilj da budem napuhan.

imas onu dzinovsku loptu sto se ribe na njoj izlezavaju, zove se valjda pilates lopta. makar ima oblik lopte :fantom:

Posted

ovo kao da čitam ppp topik o teretani...

:lolol:

Ne znam zasto, al' mi smesno.

Posted

meni je smesno sto on cita ppp topik o teretani :fantom:

Posted

Pa, ono, gde su sklekovi, tu je vojska, a gde je vojska...

Posted (edited)

imas onu dzinovsku loptu sto se ribe na njoj izlezavaju

molim? tj <_<

Edited by gospa buba
Posted (edited)

Prevod je to, sećam se da sam video na engleskom... evo ga: http://www.vice.com/read/i-slept-with-my-high-school-teacher-and-it-sucked-122

Kako bre nemate razumevanja za mladog sponzorušana koji jebe profesorku da bi mu kupila Pinčona i crtaće?

"This was not what I'd planned. The reality of her body, coupled with the echoing creepiness of that comment of hers, had skeeved me out to the point of no return. The last shred of my innocence was finally gone, along with my erection." :cry:

Edited by Weenie Pooh
Posted

Tekst kao tekst, 'ajde. Ali, ovi lenji prevodi "profesor-učenik seks afera" ili "profesor-učenik fantazija". Ja bih da sam nastavnik davao za to keca crvenom preko cele strane. A za onaj automatski pasiv bih automatski davao dve ocene manje. Ali, nisam profesor i onda samo mogu da rentujem na forumima.