January 8, 200817 yr cyberwor/L/d said: Evo popunila. Danas cu do postanskog sanduceta kad krenem sa psom u setnju. Ccc, kakav ležeran stav. Ima da poljubiš kufertu pre slanja.
January 8, 200817 yr crveni autobus said: Ccc, kakav ležeran stav. Ima da poljubiš kufertu pre slanja. Ajd? kad kazes! Poljubicu (ma izljubicu) pasos kad mi stigne.P.S. Kaze i ovaj moj da sam najnemarnija po tim pitanjima u citavoj kraljevini :)
January 8, 200817 yr cyberwor/L/d said: najnemarnija po tim pitanjima u citavoj kraljevini :)U sve tri kraljevine plus u tasavalti. <_< E to je titula koju treba zaraditi. :D
January 8, 200817 yr Nego sad? kad me krenulo ... kako li se dobija drzavljanstvo u Dominikanskoj Republici? Ja u odbranu svog nemara kazem da je to psiholoske prirode. Mislis se, posto je lako dobiti onda ne zuris nego mislis po principu lako cemo ...
January 8, 200817 yr cyberwor/L/d said: Nego sad? kad me krenulo ... kako li se dobija drzavljanstvo u Dominikanskoj Republici? Ne znam, ali znam da ti kazem kako se dobija tropski grip. Znam osobu koja se vratila odande pre nekoliko dana i sad ne moze da izadje iz kreveta. ...Nego, Jag vil leeeeeva, jag vil doe (nemam ovde tackice) i Nooooooooordeeeeeen. Ja jag vil leeeevaaaa jag vil doe i Noooooooooo-rdeeeeeeeeen.
January 9, 200817 yr crveni autobus said: Nego, Jag vil leeeeeva, jag vil doe (nemam ovde tackice) i Nooooooooordeeeeeen. Ja jag vil leeeevaaaa jag vil doe i Noooooooooo-rdeeeeeeeeen.Ah, suze mi krenu od miloste kad himna krene Ja sam bre u dubini duse kvalikifovana za drzavljanstvo kraljevine mi Svedske. Kakvi testovi, kakvi bakraci ... na dusu sam svoju kraljevinu privila Edited January 9, 200817 yr by cyberwor/L/d
January 9, 200817 yr Author Dominikanska Republika je (pre nekih 10ak godina - ne znam sada) bila jedna od onih zemalja koje su preporucivali sa "dajte 30-40k $US i dobicete pasosh s kojim mozete u UK/EU"... Dobra vremena. Ono "passport heaven".
January 11, 200817 yr cyberwor/L/d said: Evo popunila. Danas cu do postanskog sanduceta kad krenem sa psom u setnju. Da li moraš da se odrekneš srpskog državljanstva da bi uzela švedsko?
January 14, 200817 yr alberto.ascari said: Da li moraš da se odrekneš srpskog državljanstva da bi uzela švedsko?Ne. Ostaje mi vajno srpsko drzavljanstvo.
January 14, 200817 yr cyberwor/L/d said: Ne. Ostaje mi vajno srpsko drzavljanstvo. Fak! Sad možeš da glasaš, a ja ne! :D
January 14, 200817 yr Da te utesim? Necu da glasam jer sam slabo u toku sa politickom situacijom u otadzbini mi.
January 14, 200817 yr cyberwor/L/d said: Da te utesim? Necu da glasam jer sam slabo u toku sa politickom situacijom u otadzbini mi.Shvatam, zezam se. Vidiš da sam i ja preskočio topike o izborima, ne mešam se, poslednji put sam glasao početkom decembra 92, a krajem decembra 92 sam otišao.