pacey defender Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 (edited) Ovo boli koliko je glupo. Smajlović je dozvolila ono što je do sada uspela da kontroliše, a to je da joj se barem ne može zameriti to da nije dovoljno informisana. tvojoj listi dodajem i Electronic Frontier Foundation. https://www.eff.org/ Edited February 8, 2015 by pacey defender
pacey defender Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 http://www.politika.rs/rubrike/uvodnik/Bison-i-ja.sr.html Мирјана Марковић: Бишон и ја
fonTelefon Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Najbolje je sto covek nema pojma kako se danas rane kerovi po Serbiji. Cak i po selima koriste se one bezveze granulice.
halloween Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Iz neobjašnjivih razloga, imam utisak da je autor komentara Adonis 76 sam kolumnista, tj. da sam sebi napiše poneki duhoviti komentar ne bi li povećao čitanost. Adonis 7623:13 08.04.2016. Kada se javljaju sa komentarima svi pisci koriste neke pseudonime za koje misle da ih karakterišu. Imam želju da objasnim ovaj svoj. Do skoro sam bio Adonis 75. Broj sam zamenio , jer više nisam u 75-oj , već u 76-oj godini. A kakav Adonis mogu biti u tim godinama to znaju oni koji su čitali grčke mitove, zato povodom ovoga i ne očekujem komentare botova SNS-ovaca. Dakle, malo sarkazma na sopstveni račun. Međutim, svrha mog javljanja je nešto drugo. U knjizi "Bomba za Hajdriha" u jednom delu piše da u statutu SS organizacije stoje sledeći principi vođstva: - vođa će to učiniti, - vođa će to postići, - vođa misli za sve nas. Zar Vam se ne čini da se ovo uklapa u Dražinu kolumnu kao mogući odgovori robota As(ns)sima
Hella Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Iz neobjašnjivih razloga, imam utisak da je autor komentara Adonis 76 sam kolumnista, tj. da sam sebi napiše poneki duhoviti komentar ne bi li povećao čitanost. a taman sam zaboravio kakav besmisao za humor glodur poseduje + biće da je komentator kolega iz danasa 29. januar // sreda // Čitam knjigu "Bomba za Hajdriha" i u njoj nalazim podsećanje na statut SS organizacije, tačnije na sledeće principe vođstva:- vođa će to učiniti- vođa će to postići- vođa misli za sve nasZa danas, meni dosta. I od mene dosta.
halloween Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Trebalo je samo još da izguglam "Bomba za Hajdriha".
Sludge Factory Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 "Azil gradjanske mrznje", "intelektualno podzemlje", bas se okupljamo na lepom mestu "Vajs" (greh, u prevodu)
Recommended Posts