banatjanin Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 (edited) Drugari, nestao mi je auto. Citroen c4 grand picasso, onaj veliki, tamne crvene boje, udaren celom desnom stranom, ZR tablice. Ostavio ga na parkingu pred zgradom u subotu uveče, blok 70 na nbg. Bio u policiji, all ne nadam se mnogo. Eto, samo ako ga neko vidi ili ima savet. Edited November 11, 2014 by banatjanin
yolo Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Ne seri. Jbte. Saosecam i znam osecaj. I meni je ukraden auto daleke 1999 i nikad ga nisam nasao, pupu. Izgleda da krece ponovo, imam cak prijavu i za jednu Hondu Civic novije generacije a za to sam mislio da se ne krade. Vec odavno znam da se francuska kola kradu zbog dCI motora i ostalih delova ali sam mislio da su samo Renoi u pitanju.
Muwan Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Znam da zvuči užasno glupo ali da li si za svaki slučaj pozvao Parking servis da proveriš? Njima nije strano da tu i tamo odnose vozila sa parkinga u blokovima.
banatjanin Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Zvao parking servis, odnosno proverio preko njihovog sajta, nije tamo, a i ovo je bilo najregularnije parking mesto. Sad se vozim drugarovim autom po kraju, za svaki slučaj. Bio je skoro bez goriva, možda mu je stao negde. Jebote, porodični auto, ne naročito atraktivan, još i udaren. Naravno, kontao sam, koji će mi kasko za taj auto....
katamaran Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 (edited) Meni se desilo da mi parking servis kaze da auto nije kod njih i da je najverovatnije ukraden. Tek sat vremena kasnije su inspektoru rekli da su ga odneli na Slaviju. Edited November 11, 2014 by katamaran
mire Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 meni pre pet godina ukraden kombi sa parkinga ispred zgrade u kojoj je živeo moj poslovođa kroz vozač u muroji mi rekli da je ili rasparčan u šapcu za delove, ili cigani voze perje po banatu kako god, nikad ne saznah
ordi Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Zvao parking servis, odnosno proverio preko njihovog sajta, nije tamo, a i ovo je bilo najregularnije parking mesto. Sad se vozim drugarovim autom po kraju, za svaki slučaj. Bio je skoro bez goriva, možda mu je stao negde. Jebote, porodični auto, ne naročito atraktivan, još i udaren. Naravno, kontao sam, koji će mi kasko za taj auto.... uh, žao mi je :( ne verujem da mu je stao, pumpe su na svakom koraku. imal kakva kamera na nekom od obližnjih objekata?
wall Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Jbga. Ostaje nada da su neke gluperde pa će biti brzo uvaćeni.
Mostly harmless Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Zao mi je sto to cujem. Razglasi obavezno po drustvenim mrzama, svim i svugde. Licno sam bio svedok kada su ispred moje zgrade prolaznici prepoznali ukraden auto koji je bio uredno parkiran pored zivice, sa sve uvucenim retrovizorima. Naravno, ubrzo je stigla policija i PS, pa je auto verovatno brzo vracen (ne)srecnom vlasniku
April Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 O fak Sećam se kako smo prošle godine ispratili kad si ga kupio...valjda ćemo sad da ispratimo kako si ga našao...
ordi Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 imaš neku slajbu auta ili samo tekst da kačim na fb? nikad se ne zna.
ordi Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 realno :D obesila na fb svakako svu sreću želim
yolo Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 a jel si zapamtio gde si parkirao? i da nisi bio kod svalerke nocas pa se janpi vratio kuci taksijem?
Recommended Posts