Jump to content
IGNORED

Beograd nekada

Singer

Recommended Posts

• 5 months later...
Posted

Da li zna neko, da li postoje fotografije diskoteke Cepelin iz 70-ih, kao i kluba Zvezda početkom 80-ih i kluba Buha 90., 91.? Trebaju mi za neki projekat a već godinu dana tražim i ne postoji nikakav foto ili video zapis sa tih mesta 

• 4 weeks later...
Posted (edited)
On 9.2.2021. at 1:06, vorda said:

Da li zna neko, da li postoje fotografije diskoteke Cepelin iz 70-ih, kao i kluba Zvezda početkom 80-ih i kluba Buha 90., 91.? Trebaju mi za neki projekat a već godinu dana tražim i ne postoji nikakav foto ili video zapis sa tih mesta 

Ako nadjes, podeli sa nama :)

U cepelinu se moji roditelji upoznali :)

Zvezda i buha su bili jedna od stanica za mene devedesetih. 

Edited by mustang
  • +1 1
  • 1 month later...
Posted

GBnRo5r.png

Nevreme na Dunavu i put za Zemun 1937. godine (Virtuelni muzej Dunava) (ukradeno sa tvitera koji je ukrao sa fejsbuka)

• +1 2
  • 3 years later...
Posted

pozornica/letnji bioskop bila je i pri bioskopu zvezda. ušlo bi se u hodnik pa stepeništem na pozornicu. gledao sam filmove tamo. ko nezna, jednospratnica sa prelepom ogradom na balkonu, između vukove zadužbine i nekadašnjeg "protokola"

Posted

jedino da tu nastupa desingerica

Posted
On 9. 2. 2021. at 18:06, vorda said:

Zvali su ga "Cep". Bio je ulaz kao u podzemnu garazu. "Matine", od 16:00-19:30 je bio za nas, maloletnike.
Bio sam dva puta, 1976, imali su odlicno ozvucenje, svaka pesma je bila dobra na tom ozvucenju (cak i ABBA "Knowing me knowing you") koju ni tada niti ikada ne bih slusao ali je zvucalo dobro na tom kvalitetu ozvucenja.
Tada samo bili u SFRJ na Toska 5 i Toska 10 gramofonima i vinil LP plocama, nikada culi blast is dobrog ozvucenja..
Tada je hit u Cepu bio "Jungle People", Soulful Dynamics, neki bend iz Liberije. Igrali su, ceo Cep,  kao da klizaju nogama, pesma se ponavljala na svakih pola sata. Ima to na netu (taj hit, ne Cep).
Bilo je tu puno siledzija iz beogradskih srednjih skola.

• Wub 1
  • Hvala 1