kapetanm Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Prvomajska parada. Verujem da nema novijih traktora ni danas od ovih Išlo se na dočeke i verovalo u bolje dane kojih je tada zaista bilo. Mnogi su ovako dolazili, ali ne da zavrću ruku Parking kod Konja, kakve crne zone i pauci Knez Mihajlova I ovo je beogradski poznati proizvod, pa da stavim jer se sećam
kapetanm Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 I onda se nije plaćao prevoz. Taj fernomen se zvao kešanje™
Singer Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Još jedna slika prvog bloka na Novom Beogradu. Na slici se vidi skoro završena zgrada, lokalcima poznata kao A1, koja će kasnije biti i mesto jednog od prvih video klubova u gradu sa istim imenom. Levo od zgrade A1 mogu se videti današnji soliteri na ulazu u Pariske komune i Omladinskih brigada na kružnom toku.
Anonymous Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Autobus Lejland. Kakve je taj neverovatne zvuke puštao. Jel' ga se još neko seća?
ajgor Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Autobus Lejland. Kakve je taj neverovatne zvuke puštao. Jel' ga se još neko seća? Linije 26, 33/53 i 12/42 za ortopediju na Banjici koliko mene sećanje služi. Vredeo svake žute banke kojom je plaćen. Mislim da ga je Leyland izvorno pravio za indijsko tržište.
Arkadija Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Lejlanda se sećam kroz maglu ali evo lepih fotki
Arkadija Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Evo Slavije mog detinjstva. a tu je i Hram Sv. Save
Arkadija Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 I Trg Republike davno zaboravlje i napušten
Mimix Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Ovaj bioskop Jadran ce mi ostati u secanju po jednom nemilom dogadjaju...Naime,jednom sam se potukao sa drugom na sred trga, dva balavandera izigravaju muskarcine...Naidje pandur,uhvati nas obadvojicu za usi, I pre nego sto sam stigao da pomislim gde li nas vuce, on nas uvede u bioskop Jadran. Od ulaznih vrata, stepenice su isle levo I dole, a na pola tih stepenica su bila neka metalna vrata. Uveo nas je unutra,a tamo pandurska prostorija, sa sve onim metalnim ormaricima I stolom sa dve stolice...Pola sata je lupao pendrekom po tom stolu I drao se,bio sam spreman da se zakunem u sve najmilije da nikada vise nikoga necu ni popreko pogledati,a kamo li da se potucem... A kad vec pricate o tim starim prevoznim sredstvima, da li se neko seca trolebusa na liniji 22 (tada je bila jedina trolebuska linija u gradu), one zelene trole, koje su imale motor napred kod vozaca, koji je zauzimao dve trecine sirine vozila? Na poklopcu tog motora sam obozavao da sedim, sve dok me vozac ne bi oterao odatle...U tim trolama nije moglo da se razgovara,jer su prozori toliko zvecali I jecali,da nista mogli da cujete sagovornika...
foto Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Evo malo i Knez Mihajlove 'jugoslovensku knjigu', tj knjizaru kao centralnu tacku glavnog gradskog trga, jos ne mogu da prezalim. :(
namenski Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Autobus Lejland. Kakve je taj neverovatne zvuke puštao. Jel' ga se još neko seća? Brrrrm...............................Brrrrm..................................Brrrrrm.............................Brrrrm Kad stoji, narocito se dobro cuo uvece, kad stoje na Studentskom trgu i cekaju polazak. 25, 26, a mislim da su nekadasnje 33 ka Banovom brdu takodje bile pokrivene Lejlandima.
kapetanm Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Ne mogu da se setim koji behu 29 sada šnja linija 46 kojim sam nekad išao u gimnaziju, da li isto Lejland ili ona obla mečka
Hamlet Strašni Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Jel si išao u mešovitu ili čistu mušku gimnaziju? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Recommended Posts