Miljenko Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Ipak cemo imati zanimljivu seriju. ^_^ Plasio sam se da ce Tampa pasti, nakon glupog poraza u prvom mecu, no shvatili su gde je bila greska, te nisu ponovili onako defanzivan pristup, kada imaju prednost.
Peter Fan Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 TB zasluženo. Izdržali pritisak u 1. trecini,uspostavili ravnotežu u drugoj i prevagnuli na kraju.
Grandilof Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Par nekarakteristicnih gresaka za Chicago, jos jedno 2 puta nisu mogli da uteraju skoro na prazan gol. Nema veze, teraj dalje.
malkin Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Super utakmica. +1, baš se zahuktalo finale. ključno je da li će Bišop da ostane zdrav, to bi moglo celu seriju da reši. e da, onaj treći gol TB, kakva akcija... s kraja na kraj leda, nijedan Blackhawk ih nije ni dotakao.
Peter Fan Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Da, odlicna kombinacija, mada su im dosta pomogli bekovi Hawksa. Meni je jos bolji bio drugi gol Chicaga, ono je bilo kao Barca, milina za gledati.
freakns Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Stamkos praznu mrezu masi na minut pre kraja... zadnja dva minuta Tampa pritisla stravicno. ne znam kako su se Blackhowksi odbranili :D
Jimmy Kowalski Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Ne samo sto je svaka utakmica zavrsena sa golom razlike, nego nijedna ekipa nije uspela do sada da stvori 2 gola prednosti u toku meca. Odlicno, izjednaceno finale. Mislim da ce Tampa izboriti sedmu..
Peter Fan Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Ne samo sto je svaka utakmica zavrsena sa golom razlike, nego nijedna ekipa nije uspela do sada da stvori 2 gola prednosti u toku meca. Odlicno, izjednaceno finale. +1 Mislim da ce Tampa izboriti sedmu. -1 Rjesavaju to Hawks veceras.
Peter Fan Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Conn Smythe za Duncan Keith-a. Sve ostalo je nepravda.
Grandilof Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Slazem se Duncan-a potpuno, jaci Chicago, zasluzeno.
Recommended Posts