Кристофер Лумумбо Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 jel judah samo prenosi ovo ili se slaze sa stavom: Tim Judah retweeted Ditmir Bushati @ditmirbushati 4h4 hours ago Disappointed by events #Belgrade: Football should not be highjacked by extremism! Proud of our #Albania team: showed courage and maturity ne umem da tumacim ove odnose na socijalnim mrezama, ostrailo se.
Weenie Pooh Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Kad retvituješ bez komentara, to je obično ekvivalent lupanja +1.
yolo Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 on mu je bio izvor za tweet da rama nije uhapsen, pa mu vraca serdare vojvodo.
MangupIzCivilstva Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Nevjerovatno kako smo glupi ko narod, do bola smo glupi i zasluzujemo glupu politicku elitu i glupu policiju i stoku sitnog zuba i niskog morala kao novinare. A retardiranom strucnjaku za marketing koji je pumpao prodaju ulaznica kroz strah od invazije albanaca se poserem na ledja. Nevjerovatno je kako pusimo na istu foru i debelo trollanje umjesto da nam je odgovor "Nebitni ste". Albanija a i Kosovo je nebitan cir na guzici... Jasno je ko dan koje ce biti kazne, 0 : 3 za Albaniju, 2 utakmice pred praznim tribinama ili 250 km van Beograda, i novcana kazna. Albanija sa diskvalifikacijom par igraca na par utakmica, novcana kazna i upozorenje.
Agni Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 kupis drona za 200-300 evra, Based on online footage, the drone appears to be a DJI Phantom or a Phantom 2, which retails for roughly $500 to $800 depending on the model.
Anonymous Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Nevjerovatno kako smo glupi ko narod, do bola smo glupi i zasluzujemo glupu politicku elitu i glupu policiju i stoku sitnog zuba i niskog morala kao novinare. A retardiranom strucnjaku za marketing koji je pumpao prodaju ulaznica kroz strah od invazije albanaca se poserem na ledja. Nevjerovatno je kako pusimo na istu foru i debelo trollanje umjesto da nam je odgovor "Nebitni ste". Albanija a i Kosovo je nebitan cir na guzici... Jasno je ko dan koje ce biti kazne, 0 : 3 za Albaniju, 2 utakmice pred praznim tribinama ili 250 km van Beograda, i novcana kazna. Albanija sa diskvalifikacijom par igraca na par utakmica, novcana kazna i upozorenje. Ćao luzeru.
Anonymous Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Ovaj forum je otišao u đavola, samom činjenicom da je ovaj genije uspeo da sastavi 688 postova.
marv Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Based on online footage, the drone appears to be a DJI Phantom or a Phantom 2, which retails for roughly $500 to $800 depending on the model. ne znam, ja sam se tada interesovao za ar.drone 2.0 i znam da je kostao 200-300 link inace kako javljaju kosovski mediji ovaj dron koji je koriscen veceras je neki x6 model koji kosta samo 40 evra, ne znam koliko je tacna ova vest
marv Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 izgleda da je ovaj model - phantom 2 vision plus
Zavrzan Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 (edited) Za sledecu tekmu moramo angazovati: Edited October 15, 2014 by Zavrzan
Muwan Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 inace kako javljaju kosovski mediji ovaj dron koji je koriscen veceras je neki x6 model koji kosta samo 40 evra, ne znam koliko je tacna ova vest Mda, zapravo je u pitanju x8 model koji dobiješ gratis u piljarnici kada napraviš ceh veći od 10 evra. Ajmo još malo da ga relativizujemo. Neko je pre n strana okačio snimak sa RTS koji je donekle od koristi. Vidi se kako Mitrović namotava kanap drona i uopšte ga ne interesuje transparent, a onda u kadar gotovo istovremeno uleću dva albanska i dva srpska fudbalera. Albanski hvataju transparent i deluje da ih uopšte ne intersuje Mitrović a srpski deluju kao da su potrčali da zaštite Mitrovića jer su se ona dva muflona tako zaletela prema njemu da su ovi pomislili da će ga napasti.
ficfiric Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Mda, zapravo je u pitanju x8 model koji dobiješ gratis u piljarnici kada napraviš ceh veći od 10 evra. Ajmo još malo da ga relativizujemo. Neko je pre n strana okačio snimak sa RTS koji je donekle od koristi. Vidi se kako Mitrović namotava kanap drona i uopšte ga ne interesuje transparent, a onda u kadar gotovo istovremeno uleću dva albanska i dva srpska fudbalera. Albanski hvataju transparent i deluje da ih uopšte ne intersuje Mitrović a srpski deluju kao da su potrčali da zaštite Mitrovića jer su se ona dva muflona tako zaletela prema njemu da su ovi pomislili da će ga napasti. Nikakvih sranja ne bi bilo da nije uletela publika. Igracima nije bilo do tuce.
Muwan Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Kako da ti kažem, dron koji nosi nacionalističku i ratnohuškačku propagandu iznad fudbalske utakmice visokog rizika je jedna megasvinjarija za čije ignorisanje ja stvarno nemam komentar. Naravno možemo da kažemo i da dron ne bi poleteo da publika nije uletela na teren. Fuck it, kada se pije, neka se eksira.
dillinger Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Nikakvih sranja ne bi bilo da nije uletela publika. Igracima nije bilo do tuce. Albanskim igračima jeste.
barrcode Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 - Onom "Vučiću, pederu" pomagaotm Branko Ružić - brat iz lože pustio drona. genijalno. Plus, ne znam koliko će EU ovo još da trpi.
Recommended Posts