Mil@n Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 А ова двојца код тунела наслагали пола репрезентације. Zvučiš kao da ti je drago? Link to comment
Аврам Гојић Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 А ова двојца код тунела наслагали пола репрезентације. Nemoze se protiv Srbina! Link to comment
kralj Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 moram priznati da su naši igrači dobro postupali, koliko-toliko su solidno ogradili albance. Apsolutno. Naročito uzevši u obzir što su ovi njih mrtvi-'ladni napali. Link to comment
ljakse Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Bloku se digo kurčić na gaženje šipaca. Link to comment
Halvard Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Inače me je uvek fasciniralo kad se na ovakvim mapama Velike Albanije pojavi i Krf, koji nikada nije bio naseljen Albancima niti s njima ima ikakve veze, nego eto, blizu je, pa zašto da ne. Link to comment
Geo Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Samo prisustvo Bogdanova i ekipce meni govori , da se ova utakmica realno i bez drona nikad ne bi zavrsila ... Link to comment
reginald Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Hoce ovaj moron biti poslan na hladjenje? Link to comment
ToniAdams Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 moram priznati da su naši igrači dobro postupali, koliko-toliko su solidno ogradili albance. igracima naklon do zemlje. Link to comment
assignment Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 “It is a regretful situation on which we will report; the referee, myself and the security advisor. The circumstances were such that we couldn’t continue the match,” Uefa’s match delegate, Harry Been, said. Toliko o tome da su se hrabri Delegat i ponosni Srbin sve dogovorili, samo im kukavički Arbanas sreću kvari... What about the children? Won't somebody think of the children?! To moze i drugacije da se tumaci npr. ako su Albanci odbili da igraju, moze se takodje reci, da zbog okolnosti mec nije mogao da bude nastavljen... Ali cisto sumnjam.... Link to comment
Блок_64 Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Bloku se digo kurčić na gaženje šipaca. Љаксе нико те није споменуо према томе немој ни ти да спомињеш мој курац јер са њим немаш проблема.Сасвим нормалним тоном смо коментарисали снимак а не дизање курца на било шта. Link to comment
dillinger Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Zvučiš kao da ti je drago? Par šamara za majmune koji životom brane zastavu Velike Albanije nisu na odmet. Link to comment
Fins fleet Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 "Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je posle ulaska drona sa albanskom zastavom na teren, a duel će biti nastavljen u sredu", novodi CBS. Link to comment
Аврам Гојић Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 "Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je posle ulaska drona sa albanskom zastavom na teren, a duel će biti nastavljen u sredu", novodi CBS. Link to comment
Dr Arslanagić Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Hocu da kazem jednu stvar, cija je ova utakmica bila personifikacija. Po meni, evidentno je da je cela stvar bila organizovana, vrlo je moguce da je za nju znala cela delegacija Albanije. Nacin na koji su nas izjebali samo pokazuje koliko su Albanci kreativni i organizovani, a koliko smo mi raspali i dekadentni - jebote, pa neko je uspeo da odnese drona na krov crkve pored stadiona, a da to apsolutno niko ne vidi, a nakon toga i da unese opremu za vodjenje drona na stadion i spusti mapu velike Albanije na sred terena. Ovo samo pokazuje generalni pravac u kojem idu obe nacije - mlada i prosperitetna albanska putem sirenja i progresa, a stara i dekadentna srpska putem propadanja i nestajanja. Bojim se da cemo mi za njih za 40 godina biti ono sto su oni bili za nas pre 40, a moguce da ni Kosovo nece biti poslednje sto cemo im prepustiti. Izvinjavam se na fatalizmu, jako volim moju zemlju i strasno me pogadja njeno brukanje i propadanje. Isto kao Albanci danas mi smo pre 100-120 godina pravili državu, zaokruživali teritoriju i tome slično. Danas je naše prošlo a njihovo došlo. Link to comment
ToniAdams Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Љаксе је курац . hej! Link to comment
Recommended Posts