Jump to content
IGNORED

Srbija u kvalifikacijama za EP 2016

kud u maglu Simoviću

Plasman reprezentacije Srbije u grupi I  

65 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

U pravu si, quadcopter je najverovatnije navođen spolja. Quadcopteri stvarno postaju bezbednosni problem...

Odavno jasno. Imaju nenormalan potencijal za pravljenje sranja a izuzetno su lako dostupni.

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yolo

135

• Muwan

126

• MiddleClass

125

• katamaran

80

Top Posters In This Topic

Posted Images

UEFA je naravno posebna priča sa svojom odlukom da razdvoji Jermene i Azere, čak i Španiju od Gibraltara, ali da nas i ove ostavi zajedno.

To. Upravo sam hteo da napisem da je dosta UEFAe i FIFAe koji se igraju mirotvoraca, pa vecito "zapadni balkan" upada zajedno u grupe...razdvojite nas bre, nismo za bolje.

I koja ironija jebote, napad drona, a vec danima grad nadlecu vojni avioni u punoj opremi...ovo ko onda kad je onaj neki sleteo lakim avionom u sred Moskve '80. i neke.

Само да кажем да тога има за рентирати, ако се сутра игра биће бришућих летова само тако

Srbija će opet popušiti, lobi nam je zakurac.

Ovi će ispasti žrtve, 0:3 me ne bi čudilo.

fudbalski lobi baš i nije zakurac, jedino ako ne dođe neka odluka sa višeg nivoa™

To. Upravo sam hteo da napisem da je dosta UEFAe i FIFAe koji se igraju mirotvoraca, pa vecito "zapadni balkan" upada zajedno u grupe...razdvojite nas bre, nismo za bolje.

I koja ironija jebote, napad drona, a vec danima grad nadlecu vojni avioni u punoj opremi...ovo ko onda kad je onaj neki sleteo lakim avionom u sred Moskve '80. i neke.

pa dobro, sve ove države imaju teritorijalne probleme, albanci i mi imamo koji problem? drač?

neupucen sam, a cenim da znas. 

da li ce ovo rezultirati suspenzijom FSS i koliko traju takve suspenzije?

Ma evo ni mi već pet strana ne možemo da predvidimo kako će UEFA da reaguje, a ni da se dogovorimo oko detalja. :D Za početak, nije jasno na koga će pasti odgovornost. Tako da, jbg, nemam odgovor.

Lično, mislim da UEFA ne reaguje na verbalne incidente ali reaguje na sve ostalo navedeno ali obzirom da nije zbog baklji i petardi došlo do prekida onda je pitanje koliko će te kazne biti oštre. 

Mislim da moraju da reaguju i na fizičke nasrtaje gostujućih igrača, ali najteži aspekt po nas će biti mizerna organizacija i uletanje na teren (u zavisnosti od obima uletanja). To će nas sahraniti ali stvarno nemam pojma na koji način. 

A ovo sa dronom, kako će da reše, stvarno ne znam i možda se time neće ni baviti jer je "događaj bez presedana". Realno, FS Albanije može da kaže da ga je neko od lokalaca lansirao. Ionako nismo dali da povedu navijače pa mogu da to tvrde. 

Ono što je možda ohrabrujuće po FSS su dve situacije koje mi sada padaju an pamet, a to je prekid struje na SRJ - CRO 99te i ono bacanje suzavca na OFKinu evro tekmu. U oba slučaja delegati su bili dovoljno obavešteni o kontekstu u kom su se igrale tekme pa nisu potezali to pitanje. Mada, obe situacije su kasnije bile objašnjene rekla-kazala tračevima ali eto, i to je bilo dovoljno da UEFA bude milostiva.

Ali kažem, samo nagađam. 

Edited by McCabe

UEFA je naravno posebna priča sa svojom odlukom da razdvoji Jermene i Azere, čak i Španiju od Gibraltara, ali da nas i ove ostavi zajedno.

Neko to mora da predloži.

Само да кажем да тога има за рентирати, ако се сутра игра биће бришућих летова само тако

Tesko da bi se igralo pred publikom.

Oni trebaju biti kaznjeni zbog zastave i nasrtaja na Mitrovica. Mi trebamo biti kaznjeni zbog petardi, skandiranja i upada navijaca na teren.

+ zbog odbijanja da nastave utakmicu ako su se vec sudije i delegat dogovorili da moze da se mec odigra i pozvali igrace obe reprezentacije da izadju na teren

Igor Mikić iz Žarkova, član Srpske radikalne stranke, za vreme prekida utakmice Srbija - Albanija upao je u direktan prenos RTS-a i u kameru vikao: "Vučiću, pederu!"

Dok je Predrag Strajnić, reporter RTS-a, na tribinama stadiona Partizana razgovarao sa gostima o prekidu utakmice, Mikić se probio do kamere, sve vreme uzvikujući uvrede na račun Aleksandra Vučića, premijera Srbije.

Kako "Blic" saznaje, u vrhu SNS veruju da su na ovaj incident na tribinama Mikića podstrekivali pojedinci iz Fudbalskog saveza Srbije i uprave FK Partizan.

fudbalski lobi baš i nije zakurac, jedino ako ne dođe neka odluka sa višeg nivoa™

Kad zagusti, viši lobi često nadjača onaj fudbalski, a tu smo pušioničari.

Loliko god UEFA i FIFA često jedu govna pričama kako ne petljaju politiku i sport.