porucnik vasic Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 da su stoka stoka su, ali isto tako nema veze sa životom da je to radjeno svih 40ak minuta 40 minuta bez prestanka "ubij, ubij, ubij..." a posle drona još i "ubij, zakolji" onako svi iz sveg glasa. Раскол на југу. Link to comment
Turnbull Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Jel sam prvi kome se čini da je ovaj što je vređao našeg dragog premijera onaj idiot Bogdanov? Nisi, ja sam prilično siguran da je on. Link to comment
Singer Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 taj albanski fudbaler koji se zaleteo da "brani" zastavu... pa ne brani on zastavu svoje zemlje nego zemlje po želji "albanskih radikala", nazovi imaginaciju te niko i ništa tu nije povređeno. mene je taj čin isprovocirao, sad kad vratim unazad Link to comment
reginald Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Pogledao sam jos jednom snimku. Zapravo i nije veliki broj navijaca usao na teren. Vecina su bili ljudi oko reprezentacija. Link to comment
katamaran Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) To bi bio win-win za Srbiju a ona nije i nikada neće biti te sreće. Sta cu kad sam veciti optimista. Realno ni mi nismo zasluzili poklon sa svim sranjima koja su navijaci pravili. Mozda bi stvarno najbolje bilo da izbace i jedne i druge iz kvalifikacija. Edited October 14, 2014 by katamaran Link to comment
Agni Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 taj albanski fudbaler koji se zaleteo da "brani" zastavu... pa ne brani on zastavu svoje zemlje nego zemlje po želji "albanskih radikala", nazovi imaginaciju te niko i ništa tu nije povređeno. +1 Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Lorik CanaFlamuri me i bukur ne boteЗванична фб страница њиховог капитена, у преводу: Најљепша застава на свијету. Link to comment
Lord Protector Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Dron je jedino mogao biti sprecen da je postojao PVO oko stadiona... Operater je van stadiona i dron se samo lagano spustio unutra. U pravu si, quadcopter je najverovatnije navođen spolja. Quadcopteri stvarno postaju bezbednosni problem... Link to comment
ficfiric Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Nije Bogdanov vec... Igor Mikić iz Žarkova, član Srpske radikalne stranke Link to comment
Muwan Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) drugo je pitanje koliki je šljam ovaj albanski tim. Jbte ja mislio to neka generacija borbenih momaka koji imitiraju Grke i tvrdom i disciplinovanom igrom postižu uspehe. Kad tamo, skup giliptera onih najgorih. Ovde jedino da Tolo namoli Platinija da se sutra odigra nova utakmica bez publike. Ako stvar ode pred disciplinsku komisiju biće ćao zdravo. UEFA je naravno posebna priča sa svojom odlukom da razdvoji Jermene i Azere, čak i Španiju od Gibraltara, ali da nas i ove ostavi zajedno. Edited October 14, 2014 by beowl Link to comment
Babu Bhatt Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Srbija će opet popušiti, lobi nam je zakurac. Ovi će ispasti žrtve, 0:3 me ne bi čudilo. Link to comment
nautilus Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Oni trebaju biti kaznjeni zbog zastave i nasrtaja na Mitrovica. Mi trebamo biti kaznjeni zbog petardi, skandiranja i upada navijaca na teren. Link to comment
Recommended Posts