porucnik vasic Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 da je obrnuta situacija i da se ovo dešava sa zastavom velike srbije verovatno bi nas isto veče zasuli napalmom И послули со. Link to comment
Аврам Гојић Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Publika je 99% svog navijanja posvetila mržnji prema Albancima i povremeno do konstantno ih gađala bakljama, petartdama, flašama i laserskim zracima. neupucen sam, a cenim da znas. da li ce ovo rezultirati suspenzijom FSS i koliko traju takve suspenzije? Link to comment
pacey defender Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Publika je 99% svog navijanja posvetila mržnji prema Albancima i povremeno do konstantno ih gađala bakljama, petartdama, flašama i laserskim zracima. ja bih samo da se poserem iz sve snage i na jebeni odbratni govnarski B92 koji ceo dan truje u fazonu mikija "nećete se vratiti" vujovića. slušao sam danas vesti i deo o utakmici - anketa, šta mislite o dolasku navijača albanije na utakmicu. Link to comment
wall Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 da je obrnuta situacija i da se ovo dešava sa zastavom velike srbije verovatno bi nas isto veče zasuli napalmomNaravno.Ne bi se ni ovde moglo izdržati. Link to comment
Zaz_pi Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) Da ovaj stadion ima krov koji se zatvara sve bi drugacije bilo. Edited October 14, 2014 by Zaz_pi Link to comment
Mil@n Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Jel sam prvi kome se čini da je ovaj što je vređao našeg dragog premijera onaj idiot Bogdanov? Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 Publika je 99% svog navijanja posvetila mržnji prema Albancima i povremeno do konstantno ih gađala bakljama, petartdama, flašama i laserskim zracima. da su stoka stoka su, ali isto tako nema veze sa životom da je to radjeno svih 40ak minuta Link to comment
ficfiric Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 neupucen sam, a cenim da znas. da li ce ovo rezultirati suspenzijom FSS i koliko traju takve suspenzije? Puste zelje Link to comment
pacey defender Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Meni nekako najpostenije sluzbeno 3:0 za nas plus nas da kazne da igramo bez publike najmanje do kraja kvalifikacija. 3-0 u situaciji kada se događa da navijači ulaze u teren? nemoj zajebavati. ako organizator nije u stanju da obezbedi teren, gostujuća reprezentacija ne sme biti kažnjena zbog povlačenja. drugo je pitanje koliki je šljam ovaj albanski tim. Link to comment
Muwan Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 o cemu se radi? sta je radila publika? 40 minuta bez prestanka "ubij, ubij, ubij..." a posle drona još i "ubij, zakolji" onako svi iz sveg glasa. Link to comment
Babu Bhatt Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Mislim da smo završili što se tiče ovog EP-a. Link to comment
Muwan Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Meni nekako najpostenije sluzbeno 3:0 za nas plus nas da kazne da igramo bez publike najmanje do kraja kvalifikacija. To bi bio win-win za Srbiju a ona nije i nikada neće biti te sreće. Link to comment
Aće Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 odakle letelica? http://www.tanjug.rs/novosti/149059/vucevic--novi-sad-je-prava-adresa-za-tesla-fest.htm Link to comment
katamaran Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Jel sam prvi kome se čini da je ovaj što je vređao našeg dragog premijera onaj idiot Bogdanov? Lici malo ali nije. Link to comment
Zhota Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 da su stoka stoka su, ali isto tako nema veze sa životom da je to radjeno svih 40ak minuta da, to ih vadi. Link to comment
Recommended Posts