Jump to content

Srbija u kvalifikacijama za EP 2016

Plasman reprezentacije Srbije u grupi I 65 members have voted

1. 1. Da li će se Srbija kvalifikovati za PE 2016

• Da, kao prva u grupi
      10
    • Da, kao druga u grupi
      12
    • Da, kao najbolja trećeplasirana ekipa
      1
    • Da, kroz baraž
      8
    • Ispadamo u baražu
      8
    • Plasirani ispod trećeg mesta u grupi
      10
    • Diskvalifikovani posle utakmice sa Albanijom
      16

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

da je obrnuta situacija i da se ovo dešava sa zastavom velike srbije verovatno bi nas isto veče zasuli napalmom

И послули со.

• Replies 3.2k
  • Views 275.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Publika je 99% svog navijanja posvetila mržnji prema Albancima i povremeno do konstantno ih gađala bakljama, petartdama, flašama i laserskim zracima. 

neupucen sam, a cenim da znas. 

da li ce ovo rezultirati suspenzijom FSS i koliko traju takve suspenzije?

Publika je 99% svog navijanja posvetila mržnji prema Albancima i povremeno do konstantno ih gađala bakljama, petartdama, flašama i laserskim zracima. 

ja bih samo da se poserem iz sve snage i na jebeni odbratni govnarski B92 koji ceo dan truje u fazonu mikija "nećete se vratiti" vujovića. slušao sam danas vesti i deo o utakmici - anketa, šta mislite o dolasku navijača albanije na utakmicu.

da je obrnuta situacija i da se ovo dešava sa zastavom velike srbije verovatno bi nas isto veče zasuli napalmom

Naravno.

Ne bi se ni ovde moglo izdržati.

Da ovaj stadion ima krov koji se zatvara sve bi drugacije bilo.

Edited by Zaz_pi

Jel sam prvi kome se čini da je ovaj što je vređao našeg dragog premijera onaj idiot Bogdanov?

• Author

da su stoka stoka su, ali isto tako nema veze sa životom da je to radjeno svih 40ak minuta

neupucen sam, a cenim da znas. 

da li ce ovo rezultirati suspenzijom FSS i koliko traju takve suspenzije?

Puste zelje

Meni nekako najpostenije sluzbeno 3:0 za nas plus nas da kazne da igramo bez publike najmanje do kraja kvalifikacija.

3-0 u situaciji kada se događa da navijači ulaze u teren? nemoj zajebavati. 

ako organizator nije u stanju da obezbedi teren, gostujuća reprezentacija ne sme biti kažnjena zbog povlačenja. 

drugo je pitanje koliki je šljam ovaj albanski tim. 

o cemu se radi? sta je radila publika?

40 minuta bez prestanka "ubij, ubij, ubij..." a posle drona još i "ubij, zakolji" onako svi iz sveg glasa.

Mislim da smo završili što se tiče ovog EP-a.

Meni nekako najpostenije sluzbeno 3:0 za nas plus nas da kazne da igramo bez publike najmanje do kraja kvalifikacija.

To bi bio win-win za Srbiju a ona nije i nikada neće biti te sreće.

Jel sam prvi kome se čini da je ovaj što je vređao našeg dragog premijera onaj idiot Bogdanov?

Lici malo ali nije.

da su stoka stoka su, ali isto tako nema veze sa životom da je to radjeno svih 40ak minuta

da, to ih vadi.