Jump to content
IGNORED

Twin Peaks nova sezona, vreme je za hajp

Lrd

Recommended Posts

Posted (edited)
3 minutes ago, sem0933 said:

Što se tiče spikera sa 202. Ja sam slušao tu emisiju na dan emitovanja epizode 2/9. Mislim da je bio poslednji "prilog" u Indeksu 202 (ako se dobro sećam išao je od 13-14 h, pa je posle toga išlo "U špicu"). Čovek je pročitao, otprilike, rečenicu "Loru Palmer je ubio njen otac. Prvom rečenicom ovog teksta sam dobio opkladu protiv onih koji su tvrdili da neću smeti da kažem preko radija...".

Cekaj ako sam te razumeo, on je to rekao nakon sto je kod nas emitovano ovo_ Ja sam razumeo da  je spojlovao ranije

Inace, i dalje mi je ovo nesto najstrasnije i najhororicnije,a nagledao sam se horora u zivotu..

Edited by Misko
  • +1 1
Posted

Ali je ovo ipak mozda najbintiji razgovor i intervju, najblize necemu sto bismo ikad dobili verovatno, objasnjenju sta je Linc zeleo reci sa TP, Seli na nivou, naravno:heart:

Posted
3 hours ago, Misko said:

Cekaj ako sam te razumeo, on je to rekao nakon sto je kod nas emitovano ovo_ Ja sam razumeo da  je spojlovao ranije

Inace, i dalje mi je ovo nesto najstrasnije i najhororicnije,a nagledao sam se horora u zivotu..

Ja sam čuo čoveka tog dana kada je uveče (3K) emitovana prvi put kod nas ta epizoda. Možda je još pre toga emitovan taj prilog, ali sam ga ja čuo tada. Bio šokiran zbog spojlera koji se ispostavio tačnim, ali ne i razočaran, pošto je sve to bilo sasvim novo i nepoznato (plus sam imao 20 god. :) )

Posted

Poenta je što je Lynch napravio univerzum gde nije toliko bitno ko je bio ubica, ali previše su ga pritiskali i onda je otišao da snima Wild at Heart. Zato je u trećoj sezoni imao potpunu slobodu i zato mi je i toliko dobra. I dalje ne verujem da je 8. epizoda prikazana u prajm tajmu u Americi 😀

Posted

Ipak sam reveal je fantasticno uradjen, mora se  priznati...

Posted
1 hour ago, garmonbozia said:

Poenta je što je Lynch napravio univerzum gde nije toliko bitno ko je bio ubica

A možda ubistva nije ni bilo.

;)

Posted
39 minutes ago, ragasto said:

;)

Kako to mislis?

Posted
4 minutes ago, Misko said:

Kako to mislis?

Linčuje malo ragasto

Posted
12 minutes ago, Milošica said:

Linčuje malo ragasto

Pa jes;)

Ali kažem, bacite oko i na knjige. Ne moram baš sve da otkrivam, to je dovoljan trag.

Posted
1 hour ago, ragasto said:

;)

We are like the dreamer

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Serdare/vojvodo, ali nije to. Pročitajte Final Dossier, ionako se hronološki događa posle treće sezone. Secret history može da čeka.

@garmonbozia

Posted

Pročitao sam i pregledao sve 😀

Posted

Oćemo da spojlujemo ostalima?