May 9, 2024May 9 Hvala svima na savetima. Ne znam samo imam li dovoljno socijalne inteligencije za ovu seriju.
May 9, 2024May 9 21 minutes ago, Misko said: Hide contents olabavite malo, da slucajno ne ispojlujete coveku nesto Spoiler Не знам да ли ми је теже пала смрт Мекналтија или ејџент Купера
May 9, 2024May 9 23 minutes ago, Milošica said: Hvala svima na savetima. Ne znam samo imam li dovoljno socijalne inteligencije za ovu seriju. opusteno, imas sigurno
May 10, 2024May 10 grdan trol ovaj @Milošica kladim se da si gled'o & da znas svim glavnim likovima horoskop
May 10, 2024May 10 3 hours ago, uini said: grdan trol ovaj @Milošica kladim se da si gled'o & da znas svim glavnim likovima horoskop Jok. Top 3 su mi Six feet under, Žica i Sopranovi. Videćemo hoće li u to društvo.
May 10, 2024May 10 On 9. 5. 2024. at 13:09, Milošica said: Hvala svima na savetima. Ne znam samo imam li dovoljno socijalne inteligencije za ovu seriju. Brt Linch je ovo snimio za tebe Remjek djelo
May 10, 2024May 10 С тим што мало је рећи није исто да ли гледаш 90их кад је тек изашла или сада тридесет година касније. Сад свакако више нема тај вау ефекат иако је и даље врхунска.
May 10, 2024May 10 Па добро трећа је “нова” (јбт седам година је скоро прошло и још се нисам усудио да одгледам), причам за ове оригиналне које су тад биле нешто невиђено а ако их сада гледаш први пут нећеш имати баш такав утисак. Причам и из личног искуства јер сам премијерно гледао тек почетком двехиљадедесетих (и свакако се одушевио)
May 10, 2024May 10 Treca sezona mi je najbolja ali prva je i danas "sveza". Odgledao sam sve mislim tri puta do sada, kada ugrabim vreme gledacu ponovo.
May 11, 2024May 11 9 hours ago, Caligula said: Treca sezona mi je najbolja ali prva je i danas "sveza". +milion