October 6, 201410 yr Pa i tvoj klinac najbava što je ćutljiv i dobar đak, i rešenje sigurno nije zabraniti ćutljivost, vrednoću i pamet.nisam se precizno izrazio, poenta je u nemilosrdnosti okruženja kad najobičniji dobar učenik najebe, kako li bi prošao sin dvojice tata?
October 6, 201410 yr onako kako malim siledzijama dozvoljavaju roditelji?možda, ali ja i dalje posmatram realno stanje, a ne ppp isfoliravanje, pardon uvek se pojavi lični primer u problemu, a u teoretisanju ne Edited October 6, 201410 yr by rođeni
October 6, 201410 yr Rodjeni je nazalost u pravu sto se najebavanja tice. Usvajanje dece od strane gej parova u svakom slucaju dolazi kao poslednja etapa, kad je ravnopravnost u drugim sferama vec prihvacena. Dokle god ni pravo na brak nije priznato, nema mnogo smisla govoriti o usvajanju. Edited October 6, 201410 yr by Agni
October 6, 201410 yr baš danas je bilo Manifestacija će biti otvorena 6. oktobra u 11.00 u Domu omladine Beograda debatom „Usvojenje u Srbiji – činjenice i dileme“. valjda će biti neki preprič negde
October 6, 201410 yr možda, ali ja i dalje posmatram realno stanje, a ne ppp isfoliravanje, pardon uvek se pojavi lični primer u problemu, a u teoretisanju ne zasto mislis da je isfoliravanje? i ne mislis li da je delom i tvoja krivica sto ti je dete maltretirano?
October 6, 201410 yr zasto mislis da je isfoliravanje? i ne mislis li da je delom i tvoja krivica sto ti je dete maltretirano? objasni mi krivicu :) a rešenje je bilo brzo, treninzi boksa pod patronatom tadije kačara shodno, je li, realnosti
October 6, 201410 yr ne znam mire, ako je tebi ok da ti dete najebava samo zato sto je okolina surova, i zato sto je to realno stanje, ko sam ja da sudim.
October 6, 201410 yr Pa nije mu okej, upisao klinca na boks. Samo ne vidim zašto i gej tata isto ne bi mogao da upiše svog sina na boks.
October 6, 201410 yr a, ok, pogresno sam protumacio to za boks, eto, sjajno resenje :) za strejt i gej tate :) Edited October 6, 201410 yr by ToniAdams
October 6, 201410 yr nisam se precizno izrazio, poenta je u nemilosrdnosti okruženja kad najobičniji dobar učenik najebe, kako li bi prošao sin dvojice tata? i sta valja onda ciniti kada gej osoba ima (biolosko) dete? oduzimati i davati strejt parovima, u interesu deteta?