Jump to content

Ana Ivanovic

Featured Replies

pa jesam..ali sutra :D

Gledate li Anu? Prvi set pukla sa krompirom, u drugom dobro igra, 4:4 trenutno.

Servira Sarapova za pobedu i 4 duple u gemu. Nije iskoristila 3 mec lopte.. evo i nove brejk lopte za Anu....aaaaa jebeni milimetar uze Ani brejk.

I kraj. Jebi ga. Mogla je Ana ovo mnogo bolje.

• Author

Izgleda da se Ana zadovoljila plasmanom u singapur pa nije bas spremno docekala ovaj mec. nema veze sad nek pokusa da osvoji Linz pa nek tankuje Moskvu i spremna doceka Singapur.

Kakav Linc sad? Mislio sam da nece nista igrati do Singapura...

• Author

Linz igra sad od ponedeljka. A i Moskvu cini mi se isto igra nakon linza. Verujem da ce Moskvu da tankuje ionako tamo ne brani nista a nakon Moskve brzo je Singapur.

Ako odigra taj Linc, sigurno nece igrati Moskvu. A i sto bi igrala. Singapur je najbitniji i za to treba dobro da se spremi i odmori. A luda bi bila da igra 6 nedelja bez pauze.

• Author

Igrace ANA Moskvu mora da ispostuje organizatore. Nek odigra 1.kolo i dosta.

Evo sta ona kaze:

"Šarapova je definitivno igrala bolje danas. Bila je agresivna i blizu osnovne linije. Ovo je izuzetno emotivna nedelja za mene. Imala sam veoma teške mečeve, ali uspela sam da se kvalifikujem na turnir u Singapuru. Nisam dovoljno spavala u poslednje vreme. Sada moram da se odmorim i oporavim za poslednji dogadjaj u sezoni", rekla je Ivanovićeva za sajt turnira.

• Author

ANA je otputovala u Linz. Sudeci po ovoj izjavi ona nema neku nameru da se tamo dugo zadrzi. Vredi igrati na njene protivnice.

shecher je u onom bubakonbiju  :wub:

• Author

Ana lako u prvom kolu 2-0 (6-3,6-2)

Povukla se Ana iz Linca. Pametno.

• Author

Siguran sam da ce otkazati i Moskvu.

Nego kako se boduje singapur ima li sanse da Ana dodje nakon singapura do top 5. Jel tacno da je Serena otkazala Singapur