Timmy Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Gledate li Anu? Prvi set pukla sa krompirom, u drugom dobro igra, 4:4 trenutno.
Timmy Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Servira Sarapova za pobedu i 4 duple u gemu. Nije iskoristila 3 mec lopte.. evo i nove brejk lopte za Anu....aaaaa jebeni milimetar uze Ani brejk. I kraj. Jebi ga. Mogla je Ana ovo mnogo bolje.
Cash Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Izgleda da se Ana zadovoljila plasmanom u singapur pa nije bas spremno docekala ovaj mec. nema veze sad nek pokusa da osvoji Linz pa nek tankuje Moskvu i spremna doceka Singapur.
Timmy Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Kakav Linc sad? Mislio sam da nece nista igrati do Singapura...
Cash Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Linz igra sad od ponedeljka. A i Moskvu cini mi se isto igra nakon linza. Verujem da ce Moskvu da tankuje ionako tamo ne brani nista a nakon Moskve brzo je Singapur.
Timmy Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Ako odigra taj Linc, sigurno nece igrati Moskvu. A i sto bi igrala. Singapur je najbitniji i za to treba dobro da se spremi i odmori. A luda bi bila da igra 6 nedelja bez pauze.
Cash Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Igrace ANA Moskvu mora da ispostuje organizatore. Nek odigra 1.kolo i dosta.
Timmy Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Evo sta ona kaze: "Šarapova je definitivno igrala bolje danas. Bila je agresivna i blizu osnovne linije. Ovo je izuzetno emotivna nedelja za mene. Imala sam veoma teške mečeve, ali uspela sam da se kvalifikujem na turnir u Singapuru. Nisam dovoljno spavala u poslednje vreme. Sada moram da se odmorim i oporavim za poslednji dogadjaj u sezoni", rekla je Ivanovićeva za sajt turnira.
Cash Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 ANA je otputovala u Linz. Sudeci po ovoj izjavi ona nema neku nameru da se tamo dugo zadrzi. Vredi igrati na njene protivnice.
Cash Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 (edited) Ana napredovala na 8.mesto evo tabele: http://www.tennislive.net/wta/ranking/ Sutra krece u osvajanje Linza prva protivnica joj je Francuskinja Parmentier. Neka osvoji Linz pa nek tankuje Moskvu. ANA : http://sportnet.at/home/sportmix/tennis/3880623/Ana-Ivanovic-in-Linz_So-sexy-ist-die-TennisQueen Edited October 6, 2014 by Cash
Cash Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Siguran sam da ce otkazati i Moskvu. Nego kako se boduje singapur ima li sanse da Ana dodje nakon singapura do top 5. Jel tacno da je Serena otkazala Singapur
Recommended Posts