Moonwalker Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 (edited) Ta zena nije random licnost vec jedan od najpoznatijih i najboljih sportista individualaca Srbije. A bilo je javnih licnosti koji su ucestvovali u nastajanju pocetnog hejta prema njoj jer nije pristala da se valja u kaljuzi. Nisu mogli da profitiraju na njoj taleci se, pa daj da zarade na hejtu i kompleksasima Jbo civilizaciju kojoj se smisao egzistencije sveo na to ko je kakva ckapi i koga ce ili nece jbt. Na kraju ce se udaviti u kretenizmu jer niko zivi nece biti sposoban ni za sta sto moze da ih “nahrani” Gde su da pujdaju na Stojakovica i Mihajilovica? Ah da, u to se ne dira. Nego na Anu i onu mucenu Dokic. Moja rodjaka joj je predavala u osnovnoj skoli u Zemunu. Pricala mi je da koliko god da je odsustvovala nije nikad dosla nespremna. Izuzetno vaspitana kao dete iako su je i tada potplitali iz ciste zlobe. Edited December 27, 2020 by Moonwalker 2
cedo Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 On 24.12.2020. at 22:14, eumeswil said: https://nova.rs/zena/lifestyle/komentari-srba-na-sliku-ane-ivanovic-su-slika-srbije/ lol prava srpkinja
Frank Pembleton Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Ne znam ništa konkretno o njoj lično, ali nekako mi uvek bila simpatična, i nekako mi osnovni utisak da joj je ok u životu.Niko mene ne pita ali... .... Shiit has hit the fan! 7
nisam ja Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 jou baćika, svrati do špara u povratku, kupi brot i granu trnjine™, zamrlo mi na tviteru nešto.
Frank Pembleton Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 [emoji3590][emoji3590][emoji3590]....shiit has hit the fan.
Serena Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 @Frank PembletonNe znam zasto ali ja ne vidim tvoju reakciju na moj post.
Mil@n Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Ova Ivanovićka je pametnija od Đokovića jedno 10 puta Ona ga živi, jebe joj se za sve. Carica. 4 1
Midžeta Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Pa zena je zaradila pare, udala se, radja decu, uziva u Španiji ja mislim, ne bakce se sa tenisom, turnirima, medijima itd. nego uziva u zivotu maximalno Msm da je na to Mil@n mislio 2
Jimmy Kowalski Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Ma znam, nije moje pitanje bilo u ozbiljnom tonu. Ja ne gledam to tako. Novak radi ono sto voli, a to je da pika tenis. Pritom, ne mora da radja, pa je postedjen tih muka. Ja mislim da on isto uziva maksimalno.. 2
Midžeta Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 E jbg onda sam ja pogresila Ma uziva i on, pa ne bi se i dalje bacao ovoliko da ne uziva, on je skroz drugi tip u odnosu na Anu 1
Recommended Posts