Jump to content

Ana Ivanovic

Featured Replies

Ana skoro nije imala aljince koje joj lepse stoji od ovog.

Gde gledas?

Sad ne gledam, ali sam video slike i vidim da je to isto ono sto je nosila na US Openu

Ana blizu poraza, gubi 4:3 u drugom i ima brejka manjka.

Iz nekog razloga je predala pri rezultatu 5-7 5-6 za Pavljicenkovu.

Cudan kraj ovog meca. Prvo je Ana na 3:5 dobila dva gema ubedljivo za 5:5 I onda je servirala, vratila se od 0:40, pa ipak izgubila gem, a zatim i predala.

Suvise su ova dva turnira bila blizu, da se Ana mogla nadati nekom boljem rezultatu. Pogotovu sto bi ovde morala da igra cak 6 dana bez pauze.

Ja sam ocekivao prolaz u prva dva kola, da uzme nesto bodova i odmori se za posledja 2 turnira. Al dobro, nije ni ovako strasno. 470 bodova na ova dva turnira je dobar rezultat.

• Author

Ocekivan poraz, Ana je ipak samo covek nije masina. Sad lepo da se odmori pa da se spremi za Peking, valjda ce joj i zreb ici na ruku.

Opet ce biti 9. nositeljka... Osim ako neko ne odustane od ucesca, a moguce je.. Mnogo bi joj bilo lakse da bude osma.

Edited by Timmy

• Author

Bice 8.nositeljka odustala je Li Na.

Noup. To sam vec uracunao.

Možda odustane i Serena

• Author

Da ANA ce biti 9.nositeljka a eto mozda Serena odustane pa ce biti 8. :D

I bila 9. u zdrebanju.

U prvom kolu ptrotiv kvalifikantkinje. U drugom na Jovanovski/Oprandi. U 1/8 na Bouchard, u 1/4 Halep, pa Sarapova.

Jako vazan turnir za ovogodisnji rasplet na listi.

• Author

Vec u 3.kolu na Busar koju jos nije pobedila u svojoj karijeri.

Ani je za plasman u Singapur dovoljno da prodje 3 kolo ili da Kerber ne stigne u polufinale sad u Pekingu.

Edited by Cash

• Author

Ana sutra ujutru igra protiv Bencic u prvom kolu Pekinga.

Edited by Cash