Jump to content
IGNORED

Ana Ivanovic

Cash

Recommended Posts

Posted

Ana skoro nije imala aljince koje joj lepse stoji od ovog.

Posted

Sad ne gledam, ali sam video slike i vidim da je to isto ono sto je nosila na US Openu

Posted

Ana blizu poraza, gubi 4:3 u drugom i ima brejka manjka.

Posted

Iz nekog razloga je predala pri rezultatu 5-7 5-6 za Pavljicenkovu.

Posted

Cudan kraj ovog meca. Prvo je Ana na 3:5 dobila dva gema ubedljivo za 5:5 I onda je servirala, vratila se od 0:40, pa ipak izgubila gem, a zatim i predala.

Suvise su ova dva turnira bila blizu, da se Ana mogla nadati nekom boljem rezultatu. Pogotovu sto bi ovde morala da igra cak 6 dana bez pauze.

Ja sam ocekivao prolaz u prva dva kola, da uzme nesto bodova i odmori se za posledja 2 turnira. Al dobro, nije ni ovako strasno. 470 bodova na ova dva turnira je dobar rezultat.

Posted

Ocekivan poraz, Ana je ipak samo covek nije masina. Sad lepo da se odmori pa da se spremi za Peking, valjda ce joj i zreb ici na ruku.

Posted (edited)

Opet ce biti 9. nositeljka... Osim ako neko ne odustane od ucesca, a moguce je.. Mnogo bi joj bilo lakse da bude osma.

Edited by Timmy
Posted

Da ANA ce biti 9.nositeljka a eto mozda Serena odustane pa ce biti 8. :D

Posted

I bila 9. u zdrebanju.

U prvom kolu ptrotiv kvalifikantkinje. U drugom na Jovanovski/Oprandi. U 1/8 na Bouchard, u 1/4 Halep, pa Sarapova.

Jako vazan turnir za ovogodisnji rasplet na listi.

Posted (edited)

Vec u 3.kolu na Busar koju jos nije pobedila u svojoj karijeri.

Ani je za plasman u Singapur dovoljno da prodje 3 kolo ili da Kerber ne stigne u polufinale sad u Pekingu.

Edited by Cash
Posted (edited)

Ana sutra ujutru igra protiv Bencic u prvom kolu Pekinga.

Edited by Cash