Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

EURO 2016 kvalifikacije

Featured Replies

+1

Kao i sve ekipe koje nešto osvoje, urade, itd. Na čelu sa retardiranim i precenjenim trenerima i selektorima.

• Replies 957
  • Views 71.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ma daj, bili su u grupi sa veselom druzinom marisa verpakovskisa, holandjanima koji su tad bili kurton (izbacila ih jebena irska sa WC baraza) i nemcima kao jedinim ozbiljnim protivnikom. mislim kao ugazili su dance 3:0, svaka cast.

Ma Slovenci su zakon :thumbup:  1 sut u okvir gola i to iz penala i pobeda 1.0.

bogovi ! :s_d:

Slovenija lici na Sloveniju iz perioda kad ih je vodio Katanec u svom prvom mandatu.

Protivnici ih stežu,razbijaju,stvaraju gomilu prilika a Slovenci kao najveci srečkovići pobede :s_p: .

Kad se setim legendarnih utakmica sa Rumunijom,Ukrajinom,Jugoslavijom,Rusijom. Milan Osterc sutne nesto bezveze i dade gol,

Mladen Rudonja u prvih 60 utakmica nije dao nijedan gol i onda u 61 utakmici dade prvi gol za reprezentaciju i odvede Sloveniju ovim golom u Koreju 2002 :pera:

dajbobe da bude tako, ja sam gledao 70 min protiv estonije i to je bilo otprilike najbednije izdanje slovenije kojeg se secam.

nisam gledao svicu, al nisam ni moro da gledam kad sam video da igraju u ljudskom vrtu :s_d:

Edited by DarkAttraktor

Tezko ce na Euro sa starcem Milivojem u napadu. Katanec je mnogo tvrdoglav, Ilicica nije uopste pozvao za ove dve utakmice iako im je najkreativniji igrac. Jesu igrali u ljudskom vrtu ali nije bio bas pun.

Edited by Cash

e da, to mi nikako nije bilo jasno kod kataneca. sto ne gurne malog matavza u spic ? pa kakav god da je i kolko god da ne igra - on ce vam igrati centarfora posle milivoja. mislim, to vam je - sto vam je.

jbt, sad gledam baraz tekmu sa rumunima i potpuno sam odusevljen - osterc, rudonja, gajser, cimerotic, ales ceh koje su to prevare i restlovi od igraca :D s izuzetkom vodece trojke, cetvorke - sve sama C klasa euro-fudbala. i sa time odu na SP... dvaput ! :0.6:

Edited by DarkAttraktor

Jos je bata Djora bio najblizi tome da pobedi Kataneca,sekunde su ga delile da do toga dodje ali ga je sjebo Zahovic :D .

Jebeno neverovatno kakva drva su tad bila u ekipi isto da Srbija na SP ode sa Lazicem,Vojom Stankovicem,Sasom Markovicem,Bajkom na golu :Ds

sad vidim spomenuo si Cimerotica ne ide on zajedno sa Rudonjom,Gajserom,Ostercem i ostalim umetnicima.

On je bio jedan od onih igraca zbog koga se odlazilo na utakmice :pera:

Edited by Cash

...

Edited by MiddleClass

kakva galama u bukureštu

Ko ima sportklub 2, vrijedi pogledati sad Albanija - Danska :)

Ima li gdje Poljska Njemacka?

Sport klub

SK3

Hvala. Njemci jos ne vode... ovo nije moj dan. Sve je poslo u p m.