Jump to content
IGNORED

EURO 2016 kvalifikacije

levi

Recommended Posts

• Replies 957
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

99

• Cash

79

• John Coltrane

60

• levi

56

Posted

Sušić je personifikacija fudbalerske inteligencije iz viceva. Jest, usrano nam je bilo pred Izrael - i Ibišević i Džeko su otpali zbog ozljeda, Pjanić je bio bolestan (večeras izašao u 60.minuti) - no kretenčina je morala iskopati makar jednog napadača, makar tog Milana Đurića iz usrane Cesene da daje golove k'o birvaktile jedan drugi igrač Cesene u repstaciji™. Umjesto toga, na Izrael je krenuo bez ijednog špica u kompletnom timu.

Lulić, Hajrović i Kvržić su mogli komotno zabiti kod 0:0 no večeras nismo ni zaslužlli dobiti. Osim po pički.

Posted

Jutros gledao AUT-RUS kako bizarna situacija da poniste cist gol Austiriji (lopta presla gol liniju) i da odmah u sledecoj akciji, bukvalno posle 10sec oni daju gol (na ivici ofsajda).

Posted (edited)

Ovog puta se bruka Kazahstan, obavezno pogledaj golove :lol:

Lepo ispunjena TT Atena ako ništa drugo. Razmišljao sam da odem da gledam ali nisu normalni sa terminom, završiće malo pred ponoć a sutra treba da se radi.

video golove drugi je vrhunac :lolol:  ali dobro Turci su jos pri zivotu no mislim da ce tezko do baraza.

Edited by Cash
Posted

Danas samo prijateljske utakmice, za koji kurac uzurpiraju termin na ove nebitne tekme i rizikuju povrede igraca, nikad mi nece biti jasno...

Posted

Modric 4 mjeseca out. Ukinimo kvalifikacije! Moraju najbolje repke da idu direktno na SP/EP, a mi i ostala boranija u kvalifikacije.

Posted

Modric 4 mjeseca out. Ukinimo kvalifikacije! Moraju najbolje repke da idu direktno na SP/EP, a mi i ostala boranija u kvalifikacije.

upravo sam ovo pomislio juce. 

realu ce bas nedostajati modric. jedan od boljih igraca tamo. i mnogo potcenjen too

Posted

img1645.jpg

:wub:

Napaljeni Skoti, zvizdanje himni, sveze posle referenduma (prebacite ako imamo topic za friendly)

Posted (edited)

Ulece Albanac sa zastavom na teren u Djenovi.

...i jos jedan. 

I jos jedan :lol:

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

Ali zato će UEFA patiti. I to tamo di boli najjače!

Posted

Njemačka i Portugal dobili gej protivnike! :Hail:

Posted

Runi se pokakio po referendumu Skotima

Posted

Ulece Albanac sa zastavom na teren u Djenovi.

...i jos jedan. 

I jos jedan :lol:

Могу ли Жабари играти некад са неким изван Балкана? :lolol:

Posted

Neko lepo rece, mislim na twitteru "kakve su picke zabari dozvolili bi da protivnicki navijaci unesu i atomsku bombu, samo da dobiju mec" .