November 16, 201410 yr Sušić je personifikacija fudbalerske inteligencije iz viceva. Jest, usrano nam je bilo pred Izrael - i Ibišević i Džeko su otpali zbog ozljeda, Pjanić je bio bolestan (večeras izašao u 60.minuti) - no kretenčina je morala iskopati makar jednog napadača, makar tog Milana Đurića iz usrane Cesene da daje golove k'o birvaktile jedan drugi igrač Cesene u repstaciji. Umjesto toga, na Izrael je krenuo bez ijednog špica u kompletnom timu. Lulić, Hajrović i Kvržić su mogli komotno zabiti kod 0:0 no večeras nismo ni zaslužlli dobiti. Osim po pički.
November 17, 201410 yr Jutros gledao AUT-RUS kako bizarna situacija da poniste cist gol Austiriji (lopta presla gol liniju) i da odmah u sledecoj akciji, bukvalno posle 10sec oni daju gol (na ivici ofsajda).
November 17, 201410 yr Ovog puta se bruka Kazahstan, obavezno pogledaj golove Lepo ispunjena TT Atena ako ništa drugo. Razmišljao sam da odem da gledam ali nisu normalni sa terminom, završiće malo pred ponoć a sutra treba da se radi. video golove drugi je vrhunac ali dobro Turci su jos pri zivotu no mislim da ce tezko do baraza. Edited November 17, 201410 yr by Cash
November 18, 201410 yr Danas samo prijateljske utakmice, za koji kurac uzurpiraju termin na ove nebitne tekme i rizikuju povrede igraca, nikad mi nece biti jasno...
November 18, 201410 yr Modric 4 mjeseca out. Ukinimo kvalifikacije! Moraju najbolje repke da idu direktno na SP/EP, a mi i ostala boranija u kvalifikacije.
November 18, 201410 yr Modric 4 mjeseca out. Ukinimo kvalifikacije! Moraju najbolje repke da idu direktno na SP/EP, a mi i ostala boranija u kvalifikacije. upravo sam ovo pomislio juce. realu ce bas nedostajati modric. jedan od boljih igraca tamo. i mnogo potcenjen too
November 18, 201410 yr Napaljeni Skoti, zvizdanje himni, sveze posle referenduma (prebacite ako imamo topic za friendly)
November 18, 201410 yr Ulece Albanac sa zastavom na teren u Djenovi. ...i jos jedan. I jos jedan Edited November 18, 201410 yr by gervasius twinkleminkleson
November 18, 201410 yr Modric 4 mjeseca out. Ukinimo kvalifikacije! Moraju najbolje repke da idu direktno na SP/EP, a mi i ostala boranija u kvalifikacije. Ali zato će UEFA patiti. I to tamo di boli najjače!
November 19, 201410 yr Ulece Albanac sa zastavom na teren u Djenovi. ...i jos jedan. I jos jedan Могу ли Жабари играти некад са неким изван Балкана?
November 19, 201410 yr Neko lepo rece, mislim na twitteru "kakve su picke zabari dozvolili bi da protivnicki navijaci unesu i atomsku bombu, samo da dobiju mec" .