ArleKino Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Sušić je personifikacija fudbalerske inteligencije iz viceva. Jest, usrano nam je bilo pred Izrael - i Ibišević i Džeko su otpali zbog ozljeda, Pjanić je bio bolestan (večeras izašao u 60.minuti) - no kretenčina je morala iskopati makar jednog napadača, makar tog Milana Đurića iz usrane Cesene da daje golove k'o birvaktile jedan drugi igrač Cesene u repstaciji. Umjesto toga, na Izrael je krenuo bez ijednog špica u kompletnom timu. Lulić, Hajrović i Kvržić su mogli komotno zabiti kod 0:0 no večeras nismo ni zaslužlli dobiti. Osim po pički.
John Coltrane Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Jutros gledao AUT-RUS kako bizarna situacija da poniste cist gol Austiriji (lopta presla gol liniju) i da odmah u sledecoj akciji, bukvalno posle 10sec oni daju gol (na ivici ofsajda).
Cash Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 (edited) Ovog puta se bruka Kazahstan, obavezno pogledaj golove Lepo ispunjena TT Atena ako ništa drugo. Razmišljao sam da odem da gledam ali nisu normalni sa terminom, završiće malo pred ponoć a sutra treba da se radi. video golove drugi je vrhunac ali dobro Turci su jos pri zivotu no mislim da ce tezko do baraza. Edited November 17, 2014 by Cash
ducca Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Danas samo prijateljske utakmice, za koji kurac uzurpiraju termin na ove nebitne tekme i rizikuju povrede igraca, nikad mi nece biti jasno...
MiddleClass Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Modric 4 mjeseca out. Ukinimo kvalifikacije! Moraju najbolje repke da idu direktno na SP/EP, a mi i ostala boranija u kvalifikacije.
189- Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Modric 4 mjeseca out. Ukinimo kvalifikacije! Moraju najbolje repke da idu direktno na SP/EP, a mi i ostala boranija u kvalifikacije. upravo sam ovo pomislio juce. realu ce bas nedostajati modric. jedan od boljih igraca tamo. i mnogo potcenjen too
John Coltrane Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Napaljeni Skoti, zvizdanje himni, sveze posle referenduma (prebacite ako imamo topic za friendly)
gervasius twinkleminkleson Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 (edited) Ulece Albanac sa zastavom na teren u Djenovi. ...i jos jedan. I jos jedan Edited November 18, 2014 by gervasius twinkleminkleson
Roger Sanchez Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Modric 4 mjeseca out. Ukinimo kvalifikacije! Moraju najbolje repke da idu direktno na SP/EP, a mi i ostala boranija u kvalifikacije. Ali zato će UEFA patiti. I to tamo di boli najjače!
MiddleClass Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Njemačka i Portugal dobili gej protivnike!
John Coltrane Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Runi se pokakio po referendumu Skotima
Cane Vukic Prebranac Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Ulece Albanac sa zastavom na teren u Djenovi. ...i jos jedan. I jos jedan Могу ли Жабари играти некад са неким изван Балкана?
John Coltrane Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Neko lepo rece, mislim na twitteru "kakve su picke zabari dozvolili bi da protivnicki navijaci unesu i atomsku bombu, samo da dobiju mec" .
Recommended Posts