John Coltrane Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Napusavali ga navijaci Galatasaraja dok se zagrevao, ovaj popizdeo i otisao :D http://www.mozzartsport.com/vesti/raspad-sistema-u-turskoj-golman-reprezentacije-pobegao-kuci-sa-zagrevanja-video/89669 Ja mislio drugar me zajebava. Inace Kovacic ima pas u napred kao matori. Kad god sam ga gledao odusevio me je pregledom igre. Sent from my iPhone using Tapatalk
MiddleClass Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Napusavali ga navijaci Galatasaraja dok se zagrevao, ovaj popizdeo i otisao :D http://www.mozzartsport.com/vesti/raspad-sistema-u-turskoj-golman-reprezentacije-pobegao-kuci-sa-zagrevanja4-video/89669 Svaka mu čast. Pokazao je onom beskičmenjaku Mustafi kako treba kad ti razni Bogdanovi jebu sve po spisku!
John Coltrane Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Joj Kielinija smradine, pa dokle?!? Cime je taj covek zaduzio Uefine sudije? Sent from my iPhone using Tapatalk
Muwan Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 (edited) Sta je bilo sa Demirelom? Demirel do sada nije branio u ovim kvalifikacijama i Fatih Terim verovatno više neće računati na njega osim kao na rezervu tu i tamo. Ima 33 godine a realno i nije baš nešto. Terim je u prve dve utakmice nešto eksperimentisao a u prethodnoj mu je branio Volkan Babacan iz Bešiktaša. Mladji i u boljoj formi, mada takodje nije neko ludilo od goše. Edited November 16, 2014 by beowl
levi Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Jel ima šanse da Vaha uzme Bosnu od ove budale?
Giggsy Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Hrvati ne htedose na ostanu duzni, pa i oni napravise sranje kad su dosli u Italiju :D
John Coltrane Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Samo hrabro gospodo, odradite svoj posao, ove huligane treba izbaciti Drago Sent from my iPhone using Tapatalk
ducca Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 (edited) Sjajan Cosic veceras. Ladno Djenovski scenario. I opet Italija profitira. Edited November 16, 2014 by ducca
James Marshall Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Drago jak do samog kraja. Ristepak. Evo Kujpers povlači ekipe.
James Marshall Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Može li ovo da se splituje, ovo s Hrvatima i prebaci se na MMA, evo ušli karabinjeri
James Marshall Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Ala su Talijani kurate sreće, nikako da odgledaju cijelu utakmicu protiv Balkanaca
John Coltrane Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Pocistite ih sve - Drago ce zaplakati :( Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts