levi Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Počelo je juče, sve je novo, novi format Eura, novi format kvalifikacija. Prva dva i najbolji treći idu direktno, ostali treći u repasaž http://www.uefa.com/uefaeuro/qualifiers/season=2016/standings/index.html
Otto Katz Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Portugal nepogrešivo ide da se nekom (Bosni) usere u život u baražu.
Ajant23 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 24 ekipe na prvenstvu je bilo u doba najboljeg sistema takmičenja koje igra ikada imala, ne bi me čudilo da i to upropaste. A, kvalifikicije, ako otpišemo totalne evropske autsajdere (Lihtenštajn, San Marino, Andora i ini), svaka druga zemlja ide na EURO, ko ne ode - magarac!
MiddleClass Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Vučinić pokidao i sam dobio Moldaviju. Iznenađenje kvalifikacija su pobjede Albanije u Portugaliji i Engleske u Švajcarskoj.
theanswer Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Vučinić pokidao i sam dobio Moldaviju. Gledao sam iz potreba kladionice poluvreme prvo plus malo drugog. Dobro su igrali crnogorci u prvih cirka 10min :D Tu su imali i šansi i mislim da su za penal oštećeni i generalno su ih zgazili. Ali zato ostatak slabo. Da nije Mirka...
Cash Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) Vučinić pokidao i sam dobio Moldaviju. Iznenađenje kvalifikacija su pobjede Albanije u Portugaliji i Engleske u Švajcarskoj. jadni englezi na sta su pali kad je njihova pobeda u CH iznenadjenje :( Bugari jedva se izvukose u Azerbedjanu Edited September 9, 2014 by Cash
levi Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Večeras Češka - Holandija i Bosnia - Cipar od bitnijih mečeva
Lancia Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 kvalifikacije su cemer dosadne, bolje da organizuju prvenstva kao hokejasi.
Töölönlahti Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) Island na utakmici kod kuće sa Turskom ima Icelandair natpis na dresu... Otkad fudbalske repke smeju da metnu reklamu? ... doduše, imala je i Irska. Čudno, ako se sme, zašto to prosto svi ne rade? Meh. Edited September 9, 2014 by Töölönlahti
levi Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Kad bi jedna Albanija tukla Portugalce u gostima, da se igra kao u hokeju
Lancia Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Kad bi jedna Albanija tukla Portugalce u gostima, da se igra kao u hokeju to ti kazem
levi Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 I kad bi jedna Andora vodila protiv velških drvoseča Balea i Ramseya?
Recommended Posts