Jump to content
IGNORED

Champppions League Fantasy 2014/15

Recommended Posts

Posted

Kod za pogadjalicu: 

162926-494752

Samo sam Match napravila, da se ne gubimo. Nije obnovljena posto taj deo baguje, tako da niste automatski in ako ste igrali prosle sezone.

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tolaa

122

• *edited by mod

76

• Timmi

46

• Moća

42

Posted

Ako vam baš baš bude falio taj 1, ja ću se prijaviti.

Za sada mi je i ovaj 1™ premierligaški fantazi teško breme. :D

Posted

Evo stize 32, sinoc nisam mogao da otvorim sajt ... Uefin naravno

Posted

I Moca se zalio da nema par igraca, kakvi slepci.

Ja ne videh Fejsu i Sukija u Benfikovicima...

Posted

Kunici uleteli na sajtu pre nego ovde, vidim da sad ima tacno 32 tima. Ako se prvo racuna prijava ovde, javite pa cu se ispisati, i tako na silu krstarim uefinim sajtovima.

Posted

Nema veze gde se prvo prijavis, kad secem, gledam spisak na sajtu, pa izbacujem onog ko mi je najnepoznatiji. :) 

Ciji tim je karl marx? Nema veze s ovom recenicom iznad, znam da je forumas, poznato mi je i ime, samo da znam kad budem pravila spisak timova i vlasnika.

Posted

Pa izbaci ove što igraju u nižim engleskim ligama. Prvo nek doakaju Premeru, pa posle Liga Šampiona. To se naravno ne odnosi na Prslinove drugare s'piva.

Posted

Ima nas 33, tako da za sad 1 samo izlece. Bice neko od novih, jbg. Do 18, 18.30 cekam da vidim hoce li jos neko upasti, a onda zrebam i pravim h2h. 

Posted

Zatvaram h2h. Sad cu da zrebam, ko je usao, usao je. U Classic mozete da ulazite i dalje. Od ova 33 tima koja su trenutno tu, izbacicu karl marx-a. Covek mi se javio da kaze ko je, nije bas jako aktivan forumas i ne igra PL h2h, samo EURO kvalifikacije. Nadam se da se ne ljuti, svi ostali koji su se prijavili imaju bolje kvalifikacije u fantazi CV-ju.

Uskoro stize liga, papirici spremni za izvlacenje.

Posted (edited)

toloo, ne mogu dudjem u predictor ligu.

Edited by Timmi
Posted

toloo, ne mogu dudjem u predictor ligu.

Zato sto mi prekidas zreb. <_<

Do tebe je, 8 ljudi je uslo.