May 5, 20159 yr Author Ja sam slozila nekako i onda skontala da sam napravila -2 zbog coveka koji nije igrao od grupne faze, tako da cu imati 10 igraca. Ionako sam ispala iz h2h, ovo je revijalno.
May 5, 20159 yr Ma kako se u ovoj fazi pravi tim, kvragu?! EDIT: Sastavio sam nešto što samom sebi skače u stomak i puca u nogu. Iz iste utakmice odbrambeni iz jednog i napadači iz drugog tima. Tako finansije usloviše, uopšte ne mogu da se snađem a da ne upadnem u nekih minus šest minimum. Još sam greškom napravio -2. Naaaah... Edited May 5, 20159 yr by Gylfi Pleasure
May 5, 20159 yr Pa kada dodju 4 teskasa, onda nikako. da je bilo neko iznenadjenje jos se i da skrpiti.
May 5, 20159 yr Author Pravim istu gresku po ko zna koji put ove sezone: zaboravim da zamenim golmana, pa mi ovaj sto igra danas sedi na klupi, a onaj sutra je u timu.
May 5, 20159 yr Trebalo bi da jesu. Ovaj Sturaro sto je u prvom timu ni ne postoji u izboru za Fantasy. Koji amateri...
May 5, 20159 yr Otisao u minus da uklopim vidala, računam šutira čovek penale....sve što je pajser zaradio od ovog penala za juve je žuti. :(
May 5, 20159 yr Carvajal -1 Jos da sam gurnuo traku na Karlosa pa da pevam... Edited May 5, 20159 yr by *edited by mod
May 5, 20159 yr Tevez je bio onaj moj zajeb za -2, jer sam nekako uspeo da sprcam 6 transfera i tek onda ukapiram da mi je on bolji izbor od Cicarita. A kapiten (koji sam genije) mi bio Ramos, treba ga diskvalifikovati zbog onakve distribucije lopti.
May 6, 20159 yr Prebacio traku sukiju, kad je bal... Više mi prija ovaj fantazi kad ne igram h2h (nepravedno!). Tu je ta šala, vic, potezi za publiku
May 6, 20159 yr Meni da prodje jedan jedini put ovo kad uzmem da se pravim pametan :D Nemojte nikom da pričate da sam izbacio mesija pred ovo kolo. Edited May 6, 20159 yr by Ruxin