Tolaa Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Ja sam slozila nekako i onda skontala da sam napravila -2 zbog coveka koji nije igrao od grupne faze, tako da cu imati 10 igraca. Ionako sam ispala iz h2h, ovo je revijalno.
Gylfi Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 (edited) Ma kako se u ovoj fazi pravi tim, kvragu?! EDIT: Sastavio sam nešto što samom sebi skače u stomak i puca u nogu. Iz iste utakmice odbrambeni iz jednog i napadači iz drugog tima. Tako finansije usloviše, uopšte ne mogu da se snađem a da ne upadnem u nekih minus šest minimum. Još sam greškom napravio -2. Naaaah... Edited May 5, 2015 by Gylfi Pleasure
*edited by mod Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Pa kada dodju 4 teskasa, onda nikako. da je bilo neko iznenadjenje jos se i da skrpiti.
Tolaa Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Pravim istu gresku po ko zna koji put ove sezone: zaboravim da zamenim golmana, pa mi ovaj sto igra danas sedi na klupi, a onaj sutra je u timu.
Moća Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 I nije neka steta obojica ga primili. Jel uracunali Tevezu asistenciju?
*edited by mod Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Trebalo bi da jesu. Ovaj Sturaro sto je u prvom timu ni ne postoji u izboru za Fantasy. Koji amateri...
Pokojni Ruxin Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Otisao u minus da uklopim vidala, računam šutira čovek penale....sve što je pajser zaradio od ovog penala za juve je žuti. :(
Tolaa Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Ja sam Teveza danas prodala za skupljeg Muellera. -_-
*edited by mod Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 (edited) Carvajal -1 Jos da sam gurnuo traku na Karlosa pa da pevam... Edited May 5, 2015 by *edited by mod
Gylfi Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Tevez je bio onaj moj zajeb za -2, jer sam nekako uspeo da sprcam 6 transfera i tek onda ukapiram da mi je on bolji izbor od Cicarita. A kapiten (koji sam genije) mi bio Ramos, treba ga diskvalifikovati zbog onakve distribucije lopti.
Pokojni Ruxin Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Prebacio traku sukiju, kad je bal... Više mi prija ovaj fantazi kad ne igram h2h (nepravedno!). Tu je ta šala, vic, potezi za publiku
Pokojni Ruxin Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 (edited) Meni da prodje jedan jedini put ovo kad uzmem da se pravim pametan :D Nemojte nikom da pričate da sam izbacio mesija pred ovo kolo. Edited May 6, 2015 by Ruxin
Recommended Posts