Jump to content

Champppions League Fantasy 2014/15

Featured Replies

A Danilo iznesen sa terena u 22. minut. Propast za sada.

Uh, njega ne stigoh da kupim  :whistle: . Dakle nothing to see here...  :fantom:

Kakav danak neiskustvu, ja još jutros menjao, što je sigurno sigurno je..  :fantom:

Svakako bih cekao timove vcrs. Jbg prosli put deadline prodje glatko.

Edited by ducca

• Replies 692
  • Views 37.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

godin umesto varanea. mogao sam komotno da ostavim ovog prvog iako je suspendovan. ali sisa kapiten brat brahimi i casemiro ispostovali. još da je Danilo poziveo pa da pevam.

• Author

Kakvo je Bale bacanje para... :isuse:

Zato je Casemiro kupnja™ meseca :fantom:

Sinoc jedino Varan ispod 6 bodova, ali i to dovoljno za vec 52 boda :fantom:

bajern krenuo kao iz snova a meni kljakavi roben izlazi napolje :(

Ovo jedva da je faul,  kakav jebeni crveni

Pogrešan topic

Ajde ubuduće za fantasy topice prvo da stoji velikim slovima FANTASY, pa onda sve ostalo

<_<

pavle, cestitke, niko te vise stici nece.

Levandovski nece poroditi gol, ni da Bajern da deset komada

Ne pomaze ni Levandovski. Fei je iskopao iz nekog budzaka Boatenga i to bi bilo to u nasem duelu osmine finala. Cestitke

Uf, dobrih 5 minuta na kraju. Tola gubi Banetov CS, a za mene zabija Gece uz asist Boatenga, preokrećem naš duel..

pavle, cestitke, niko te vise stici nece.

Hvala, stvarno ispade dobro ovo kolo uprkos tome što sam ubo dva igrača koja u goledama bivaju izmenjeni u 20om minutu. sad čekam da urade update za tabele da vidim kako stojim globalno i u Srbiji.

naravno juri se i dalje h2h!

• Author

Uf, dobrih 5 minuta na kraju. Tola gubi Banetov CS, a za mene zabija Gece uz asist Boatenga, preokrećem naš duel..

Cestitam, ne mogu te vise stici.

I Pogba mi se povredio. Kakav masakr od kola jbt :isuse:

Ne smem puno da kukam ali roben, moya i danilo sbi povredjeni pre pola sata igre. napadač u masakr meču gde bi bar jedan dao i golman i odbrambeni u CS mečevima :(