*edited by mod Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 ubojiti dvojac brahimi i ibraimi gol i asistencija. ali ne srce boli za Srnom. koliko je nabio već?
Pokojni Ruxin Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 30 ako ne prime gol. Sad cu vec biti razocaran ako sam ne prebaci onih 40 sto sam iskukavao. :P
nbg4ever Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Uspeo sam da kapitenujem igraca sa ubedljivo najmanje poena Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
*edited by mod Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 30 kao kapiten? znaci 15 tja. prosuh bodove. mada dobar je ovaj kontra jinx. kako sam zakukao tako su ga dali matic gece i brahimi...
zoki Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 30 kao kapiten? znaci 15 tja. prosuh bodove. mada dobar je ovaj kontra jinx. kako sam zakukao tako su ga dali matic gece i brahimi... Raspali sad poslednjih 5 minuta po jinxari pošto gubiš za 2 poena u H2H..
Muwan Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Koliko je Adriano ukupno dao golova Borisovu? 17, 18?
zoki Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Koliko je Adriano ukupno dao golova Borisovu? 17, 18?And counting..
Pokojni Ruxin Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Zaboravio sam protiv koga igram a mrzi me da jurim. Nek se javi junak ako je tu. Valjda me je dovoljno prosralo sa srnom da ne moram da se opraštam već večeras...
John Coltrane Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Koliko je Adriano ukupno dao golova Borisovu? 17, 18? A jos stize i da asistira, sjajan maldic. Sent from my iPhone using Tapatalk
Velocipede Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Izgubio zbog Luiz Adriana... 8 golova raspalom Bateu i više neće nijedan do kraja...
levi Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Zaboravio sam protiv koga igram a mrzi me da jurim. Nek se javi junak ako je tu. Valjda me je dovoljno prosralo sa srnom da ne moram da se opraštam već večeras... Zeznuo je hax sajt nešto, treba da budu isti parovi kao u prošlom kolu <_< Jel ima neko da ti se nije upisao, rezervni golman? Ronaldo?
Pokojni Ruxin Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) Znam da su isti nego mi se učinilo da smo ti i ja igrali u prvom ili drugom kolu, a da mi prošlo bio neki drugi neprijatelj.Ubacio sam milera umesto ronalda, on ne da se nije upisao nego ima lepu okruglu nulu. :) 81 kaže trenutno, solidno ali nije ni za padanje u nesves Edited November 5, 2014 by Ruxin
crtamOrasi Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Sisaj penis Hazarde, izbio si mi 6 bodova iz dzepa Izgubio h2h s jednim
Recommended Posts