November 4, 201410 yr Tek da nešto promenim, zamenim Jedvaja ne znam više ni ja za koga. Vraća mi se sve što me je prosralo u prva dva kola
November 5, 201410 yr U najavi jedno krajnje mediokritetsko kolo. Kristina se setala, odbrane padale, veznjaci u stelt modu... Da ne bese cs Atletika ovo bi bilo fijasko kolo. Bice bolje sutra, valjda
November 5, 201410 yr U toku noći dodalo igračima Bayera i Zenita po jedan bod za Appearance, valjda će da isprave u toku dana.Nije loše, Atletico doneo 25 bodova, ako večeras Chelsea ne primi gol i dobro izaberem kapitena, možda bude i najbolji matchday do sada.
November 5, 201410 yr Jel to skinuse asistenciju aumbejangu? u svakom slučaju bedan prvi dan. izvukli me malo godin i moya
November 5, 201410 yr Jel to skinuse asistenciju aumbejangu? u svakom slučaju bedan prvi dan. izvukli me malo godin i moya Ruku na srce, imam ga u timu i bas sam obratio paznju kod golova, ali nisam ga video ni blizu tih akcija
November 5, 201410 yr Izgleda da su mu ipak vratili. Cista asistencija za gol Imobilea. Imas na Flashscore golove.
November 5, 201410 yr Ja sinoć videh da su Sančezu skinuli ass iz predhodnog kola... A bio je cpt :'(
November 5, 201410 yr Koje sam ja kurate srece kad jedinu izmenu odradim birajuci odbrambenog iz Sahtjora pa se izmedju Srne, Rakitskog, Sevcuka i Kuchera odlucim za ovog zadnjeg jer je bio najbolji do sada. a njega nema ni na klupi...
November 5, 201410 yr Kakva dilema, uvesti Manolasa koji ide na klanje ili ostaviti 2 poena na sigurnom A valjde neće opet, danas nije lako nikome dati 7 golova dva puta za redom
November 5, 201410 yr Ne igra miler, fantastično! Toliko o imanju kapitena i glamuroznim planovima o prebacivanju 40 poena...lomim se između srne i lukasa, i definitivno odlamam na srninu stranu. Posmatraje koliki će to fejl da bude.Nikad nisam bio gori u lš. Nikad nisam ni manje vremena ulagao, doduše, ima verovatno veze i s tim. :(