John Coltrane Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ja sam menjao Sona za Chahanogluoa Sent from my iPhone using Tapatalk
levi Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Tek da nešto promenim, zamenim Jedvaja ne znam više ni ja za koga. Vraća mi se sve što me je prosralo u prva dva kola
crtamOrasi Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 U najavi jedno krajnje mediokritetsko kolo. Kristina se setala, odbrane padale, veznjaci u stelt modu... Da ne bese cs Atletika ovo bi bilo fijasko kolo. Bice bolje sutra, valjda
Velocipede Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 U toku noći dodalo igračima Bayera i Zenita po jedan bod za Appearance, valjda će da isprave u toku dana.Nije loše, Atletico doneo 25 bodova, ako večeras Chelsea ne primi gol i dobro izaberem kapitena, možda bude i najbolji matchday do sada.
*edited by mod Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Jel to skinuse asistenciju aumbejangu? u svakom slučaju bedan prvi dan. izvukli me malo godin i moya
Daddy Cool Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Jel to skinuse asistenciju aumbejangu? u svakom slučaju bedan prvi dan. izvukli me malo godin i moya Ruku na srce, imam ga u timu i bas sam obratio paznju kod golova, ali nisam ga video ni blizu tih akcija
*edited by mod Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Izgleda da su mu ipak vratili. Cista asistencija za gol Imobilea. Imas na Flashscore golove.
cvrlle Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ja sinoć videh da su Sančezu skinuli ass iz predhodnog kola... A bio je cpt :'(
*edited by mod Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Koje sam ja kurate srece kad jedinu izmenu odradim birajuci odbrambenog iz Sahtjora pa se izmedju Srne, Rakitskog, Sevcuka i Kuchera odlucim za ovog zadnjeg jer je bio najbolji do sada. a njega nema ni na klupi...
levi Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Kakva dilema, uvesti Manolasa koji ide na klanje ili ostaviti 2 poena na sigurnom A valjde neće opet, danas nije lako nikome dati 7 golova dva puta za redom
Pokojni Ruxin Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ne igra miler, fantastično! Toliko o imanju kapitena i glamuroznim planovima o prebacivanju 40 poena...lomim se između srne i lukasa, i definitivno odlamam na srninu stranu. Posmatraje koliki će to fejl da bude.Nikad nisam bio gori u lš. Nikad nisam ni manje vremena ulagao, doduše, ima verovatno veze i s tim. :(
*edited by mod Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 A rekoh necu da ga stavim, mator je bolje Kuchera. 'rani Kuche® da te ujede...
Gylfi Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ajaoj, tek sad vidim kako me je Dziberoos sačekao iza ćoška sa divljakušom.
Recommended Posts