Jump to content
IGNORED

Champppions League Fantasy 2014/15

Recommended Posts

Posted

Zna li se sto god za Luiza, Ibru i Boatenga?

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tolaa

122

• *edited by mod

76

• Timmi

46

• Moća

42

Posted

Confirrm transfers klikćem već deset minuta i dešava se isto kao i kad pojedem bananu - neverovatno ništa, sreća pa imam fotografsko printskrinovanje.  :frust:

Posted

Nego sto ne rece neko da se od ove godine neiskorisceni free transferi prenose iz kola u kolo?

Posted

Gylfi, zar je morala ta divlja karta bas danas :mad: . Mesi, Ronaldo, Rodrigez, Fabregas... Gde ce ti dusa?

Posted

Nisam imao vremena za planiranje i analizu nonFPL fantasya, manje-više na sreću sam došao do 4 boda, pa reko da šuknem neku divljakušu za ove back-to-back mečeve i tako probam da dođem do deset bodova.

Posted

Imam bas ubitacan veyni red: ibrahimi i kasimir

Posted

Neobično mi je važno da se Roma nekako dogega do počasnog gola

Posted

Kapiten mi dao gol i zamenjen u 15. min.  :isuse:

Sad imam realne sanse da izgubim sa manje od 40 razlike :thumbup:

Posted

jos jednom da izjavim kako mrzim njihov sajt. sinoc lepo napravim izmene, sve regularno sacuvam i sad udjem na sajt i vidim da nista od toga nije sacuvano. :/

Posted

jel ima neko adriana? :D

Uzeo ga ja bas za ovo kolo, ali na Mondovom fantaziju ... ovde mi je protivnik bezbedan :-)

Posted

ibraimi penalty won 1, ibraimi penalty miss -2 :whistle:

Posted

Ja se smorio kada je promasio, ali sam se setio da imam Matica i Ivanovica i da bi im sjebao CS pa onda i bolje sto je omasio.

Sa druge strane bane kapiten nabio 16 bodova pa sam sad u nedoumici da li da ga ostavim ili da se drzim prvobitnog plana i stavim traku Mandzukicu...

Posted

Ne diraj Hazarda, jbt. Cak i da nekim cudom prebaci Mandza za to ce mu biti potrebno vise od 2 gola i 2 asistencije, sto je gotovo nemoguce.