Pokojni Ruxin Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Mislim da sam otišao u minus u odnosu na juče, a imao sam 6 igrača....nemam pojma ko mi je protivnik, šta ima i da gledam kad nisam prebacio 50.
San Epifanio Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Pobedih samo zbog Martinezovih golova postignutih u sam smiraj utakmice
Timmi Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 50? Ja imam 32. +1 a ovaj neki ima uelbeka kapitena. fakin uelbek jebote.
crtamOrasi Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Uf, ja mislio samo ja zaginuo danas. Bio pametan danas pa uzeo Balea Sreca, nije mi se islo vise u minus te nisam zamenio i Matica, inace bi bila totalna bruka.
levi Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Uelbek :misko: Da bar nisam stigao da napravim ove izmene u toku kola, zbog ranog termina, ko sav normalan svet. Bio bih prvi da nisam ništa dirao
*edited by mod Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 I dalje prvo mesto sa povecanom razlikom a dao sam vam i 25+ milki i dva promasena penala fore Da sam bio za kompom u utorak pre prve tekme bilo bi bar jos 5-6 bodova vise ali ni ovako ne mogu da se pozalim.
John Coltrane Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 I gde je sad Fei kad ga dojim 15 razlike :misko:
ducca Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ovo sa Rusima vise ide na nurac. Juce mi dva coveka u 20:45 ni ne startuju, al zato popodne zamenih ljude sa ukupno 5 bodova prosutih. Tj tada je bilo to 4 boda, ali posto se nastavlja praksa naknadnog dodavanja poena, ispade da sam prosuo 5 bodova. Jebo ih princip. Pravim 11 igraca od sad + 3 najjeftinija zakucana na klupu i nek se jebu i oni i vremenske zone. Inace izgubih od 25. Maja zahvaljujuci Turanu i ubijena 2 CS-a jednim potezom. Zasluzeno u svakom slucaju. Cestitke.
cvrlle Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 a ovaj neki ima uelbeka kapitena. fakin uelbek jebote. Jbg, ima nas neki koji nemamo genge za c rolanda i barsinog pimplera... nama i djani velbek vrsi pos'o [emoji13]
Daddy Cool Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ovo sa Rusima vise ide na nurac. Juce mi dva coveka u 20:45 ni ne startuju, al zato popodne zamenih ljude sa ukupno 5 bodova prosutih. Tj tada je bilo to 4 boda, ali posto se nastavlja praksa naknadnog dodavanja poena, ispade da sam prosuo 5 bodova. Jebo ih princip. Pravim 11 igraca od sad + 3 najjeftinija zakucana na klupu i nek se jebu i oni i vremenske zone. Inace izgubih od 25. Maja zahvaljujuci Turanu i ubijena 2 CS-a jednim potezom. Zasluzeno u svakom slucaju. Cestitke. Hvala! Dosta toga mi je uletelo u poslednjih pola sata. Marselo asistencija Benzemi, Calhanoglu penal, Obamejang asistencija. Cak mi je ostao Godin na klupi, posto nemam naviku menjanja igraca izmedju utorka i srede.
Tolaa Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Rezultati: http://www.haxball.gr/group/view/13447
Dziber Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 auu i ovde sam puko, 47-41. serem se uefi na deadline u cetiri popodne ybog jebenih rusa pa u 7.15 ne mogu uvesti 4 igraca za 20.45 Rosenberg
cvrlle Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 lici mi da cu da se isprsim za divljakusu zbunjuje me ova situacija oko koste, vilsira i ostalih polurovitih igraca u mom timu. jeste ranije nego sto je obicno iskoristim ali je ova ekipa zrela za jedno 5-6 promena.
Recommended Posts