*edited by mod Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Sad su skinuli. Stajalo do malocas :) Dve izmene i promena kapitena odradjene bezbolno po pitanju bodova. Za sada 27 a sutra Aumbeyang i Cronaldo plus Godin i Evra a izmedju svih njih Xhaka.
Velocipede Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Danas mi je potrebno da Zenit primi gol, pantelia ima i golmana i odbrambenog iz Zenita... :)
kralj Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Au, znači i ti si sa mnom u grupi. Šalke me je izneverio skroz. Dobro je da Ronaldo ne igra, inače bih već na poluvremenu bacao bidone i šutirao ormariće po svlačionici. Sent from my iPad using Tapatalk
levi Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ne znam da li sam već spominjao koliko mrzim Zenit
Gylfi Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Fantastično, traka ostala na Ivanoviću a Kristina u bugarskoj. Jebem ti Zenit, posao i sahranu.
Mauci Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Fantastično, traka ostala na Ivanoviću a Kristina u bugarskoj. Jebem ti Zenit, posao i sahranu. Meni jos dvojac odbrambenih Monaca na klupi Jebeni Rusi, iskenjam im se obilno na vremensku zonu.
Timmi Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 gomila likova koji igraju svaki jebeni mec odjednom veceras na klupi. prakticno mi niko ne igra veceras.
nbg4ever Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Meni svi A Moreno na klupi. Sreca pa sam ubacio Adua umesto njega, a Evru ostavio na terenu
Tolaa Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 I meni igraju svi, adasevicu ne igra gomila igraca i svejedno ima veliku sansu da me pobedi.
ducca Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Hail za Welbaru. Kak'a akvizicija... Ide se na het trik
Velocipede Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Večeras odbrana odlučuje... Deset timova nije primilo gol...
Tolaa Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Kakav poraz. Coveku 3 igraca nisu bila ni na klupi, a jos toliko mu je ostalo da sedi na njoj, ukljucujuci i kapitena. Meni je igralo svih 15.
Recommended Posts