September 30, 201410 yr +1 Ionako igram za vikend sa Tolom. Nek' vodi pomoćni trener ovo. Edit: Proradilo. Edited September 30, 201410 yr by kralj
September 30, 201410 yr Author Katastrofa u najavi. Boateng nije ulazio Ibra kapiten ni na klupi Pa sutra traka Kristini i da ti ne bude zao.
September 30, 201410 yr Author Pogodite zasto je Brahimi promasio penal. Ne samo sto sam ga dovela, nego sam morala i u minus zbog njega.
September 30, 201410 yr Pa znalo se za ibru da ne pocinje. Danas sam imao oko minut vremena da potrosim na fantazi, i iskoristio sam ih za ubacivanje milera i alabe. Da sam imao 2 verovatno bih se sad javljao sa nekim velbekom i pikeom u timu.
September 30, 201410 yr Jbg nisam bio za kompom u do 20h pa nisam mogao da izbacim Boatenga za dzabe, a za Ibru je pisalo da je doubtfull (kao i za Luiza proslo kolo) pa sam se nadao da nece propustiti priliku da naguzi pimplere ali avaj. Sutra Kristina mora da zablista u komsiluku. Brahimi :( mada ima jos kredita on kod mene. EDIT: Kako ovo Boateng ima bod/ osim ako mu nisu dali za grejanje klupe? Edited September 30, 201410 yr by pavllle
September 30, 201410 yr Nemam golmana. Osim ako se Simeone javno ne pokaje zbog glupiranja sa Oblakom. kakva drama
September 30, 201410 yr Tu je, tu je... 2 komada! :) Bio mi kapiten, sad ne znam da li da ga menjam s Ronaldom sutra... Edited September 30, 201410 yr by Velocipede
September 30, 201410 yr Na predictoru 3 tacna rezultata Roma, Porto i Ajax Sent from my iPhone using Tapatalk
September 30, 201410 yr Tibo Ivanovic Luiz i nesto sitno Gotze. Boateng ponosno fura svoj izmisljeni bod.
September 30, 201410 yr Author Koliko ja vidim, Boatengu stoji crtica da nije igrao. Kod mene samo Bane i Cesk nesto, ali obojicu ima i Adasevic koji se izgleda bas i ne bavi ovim. Ali ja od takvih najlepse gubim.