Jimmy Kowalski Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Sta god da je razlog, nije korektno prema igracicama sa kojima je ostvarila veliki uspeh do sada. Stvoris jednu lepu pricu i onda sve pokvaris..
Timmy Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Ne znamo celu pricu da bi dosli do tog zakljucka. Uveren sam da je ona dosta vezana za reprezentaciju i sve igracice i da je sigurno imala veliku zelju da ih vodi na OI.
Timmy Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Ne mora da je tera. Mozda nije bila cenjena koliko je mislila da treba. Mozemo samo da nagadjamo.
Jimmy Kowalski Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Pa bila je produzila ugovor sa reprezentacijom u julu, jos i dobila povisicu. Sto tada nije rekla "neka hvala, odoh ja". A i za ova nagadjanja je odgovorna. Sto nije odmah prekinula glasine cim je Blic to napisao..
Jimmy Kowalski Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 (edited) Mogla je i ranije da se oglasi, ali lepo je da ostaje. I lep gest za platu.. http://www.kosarka24.com/vesti/zene/19851-marina-maljkovic-ostaje-selektor-kosarkasica-srbije Edited October 3, 2015 by Jimmy Kowalski
renne Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Nataša Kovaćević će ponovo igrati košarku u CZ!
pbg12345 Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 svaka njoj cast na svemu posle te nesrece koja ju zadesila. izuzetno pozitivna osoba. ali, kako je tako nesto fizicki moguce? jel ima neki slican primer?
renne Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 http://www.mozzartsport.com/vesti/bravo-carice-natasa-kovacevic-se-vratila-na-teren-video/120476
Timmy Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Jbte, tek sam sad skapirao da je Marina i dalje selektorka. Nisam znao da je na kraju ipak ostala. Baš lepo :)
Apollo Creed Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Селектор српских кошаркашица Марина Маљковић рекла је да њена екипа није испунила задатак да Луксембург победи са 100 поена разлике. И овог пута сам од мојих играчица тражила стотку, али да буде 100 поена разлике. При крају су направиле пар грешака, па нисмо успеле да стигнемо и до тога – рекла јеМарина Маљковић после утакмице у Луксембургу.
Timmy Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Dobro, nisu Maljkovići skroz normalni, imaju oboje taj neki čudan deo ličnosti. Ružan gest, ali me ne čudi mnogo.
Recommended Posts