Jump to content

Zenska kosarka

Featured Replies

Sta god da je razlog, nije korektno prema igracicama sa kojima je ostvarila veliki uspeh do sada. Stvoris jednu lepu pricu i onda sve pokvaris..

Ne znamo celu pricu da bi dosli do tog zakljucka. Uveren sam da je ona dosta vezana za reprezentaciju i sve igracice i da je sigurno imala veliku zelju da ih vodi na OI.

Neko je tera iz reprezentacije?

Ne mora da je tera. Mozda nije bila cenjena koliko je mislila da treba. Mozemo samo da nagadjamo.

Pa bila je produzila ugovor sa reprezentacijom u julu, jos i dobila povisicu. Sto tada nije rekla "neka hvala, odoh ja". 

A i za ova nagadjanja je odgovorna. Sto nije odmah prekinula glasine cim je Blic to napisao..

• 1 month later...

Nataša Kovaćević će ponovo igrati košarku u CZ!

:Hail:

svaka njoj cast na svemu posle te nesrece koja ju zadesila. izuzetno pozitivna osoba. ali, kako je tako nesto fizicki moguce? jel ima neki slican primer?

Ogromno postovanje za ovu devojku!

Baš neki dan rekoh, kao iz američkih filmova

• 2 weeks later...

Jbte, tek sam sad skapirao da je Marina i dalje selektorka. Nisam znao da je na kraju ipak ostala. Baš lepo :)

Селектор српских кошаркашица Марина Маљковић рекла је да њена екипа није испунила задатак да Луксембург победи са 100 поена разлике.

И овог пута сам од мојих играчица тражила стотку, али да буде 100 поена разлике. При крају су направиле пар грешака, па нисмо успеле да стигнемо и до тога – рекла јеМарина Маљковић после утакмице у Луксембургу.

:s_w:

Dobro, nisu Maljkovići skroz normalni, imaju oboje taj neki čudan deo ličnosti.

Ružan gest, ali me ne čudi mnogo.