Jump to content

Zenska kosarka

Featured Replies

Ja bih rekao da nam je najproblematičnija pozicija centra (danas protiv Britanije oba centra zajedno: 0 poena), ako se već tražilo pojačanje, logično bi bilo da se traži tu.
To su Crnogorci dobro rešili, njihova igračica na poziciji crnkinje™ baš rastura.

a sta je drugo nego centar?

a za ovo drugo si u pravu, ali tesko da se moze ocekivati da npr. savez zauzme principijalan stav i da zabrane naturalizovanje igraca u svim selekcijama. jeste milion puta ispricana prica, ali kada mogu spanci mozda cemo nekada morati i mi. 

ne znam što je ovo teško jer imamo 2 selekcije, nije da ih ima 222. jedino ako misliš i na juniorske. 

Za mene ovo nije reprezentacija Srbije. Ne pratim prvenstvo uopste, a pratio bih kad bi i nasa reprezentacija ucestvovala.

sem teodosica, jel postoji neko ko e bunio sto smo doveli amerkianku? ne postoji bivsi kosarkas, novinar, sportski radnik™... koji se nije izjasnio protiv toga kada su drugi radili to isto, a sad svi junaci nikom ponikose.

ovo je zenska kosarka. tu se prvo gleda kakve su ribe, pa onda da li mozemo na Olimpijadu. a i ne dize nam se nacionalni ponos na zenski sport :D

ja znam da nema logike, ali ja sam protiv stranaca u muskoj kosarci. a za ovo mi bas svejedno iako volim da pogledam zenski basket s vremena na vreme :D

ma ne znam, ali cim su je zvali verovatno im treba igracica na toj poziciji. ne priznajem strance u reprezentaciji, ali ako su se vec otvarali mogli su da dovedu neku crnkinju :dry:

mada, mozda ovako neprijatelji ne provale da smo doveli amerikanku. mozda je nasa iz cikaga.

dovedena je bukvalno gde nam najvise skripi.

Jelena Milovanovic je jedini PF u ekipi, alternativa joj je samo Sonja Petrovic, ali tada moras da igras sa Topuzovic na SF kojoj nije ni 20 godina. s druge strane, Adukovic i Krnjic na C su nam najslabija tacka u ekipi... i onda sa Page zakrpili dve rupe. 3/4/5 mozemo da igramo Petrovic/Milovanovic/Page, a ako Milovanovic odmara Page moze na PF...

• 2 weeks later...

Amerikanka peva himnu

Pa izjavila je da bi je bilo sramota da ne zna himnu svoje zemlje

• Author

Pa bilo bi, uci se u osnovnoj skoli.

EP 2017. u Češkoj, iako smo i mi bili kandidati. Šteta, bila bi to lepa prilika da zacementiramo ove uspehe i još malo poguramo žensku košarku u nas.

Ajd ovde da stavim, ako neko hoće da pogleda kako je izgledao meč FIBA Euro Legendi posvećen Nataši Kovačević koja je sada prvi put od nesreće zvanično zaigrala košarku :)

• 3 months later...

Piše Blic da Marina nije više selektor

Izgleda da Marina preuzima Francusku. 

Tako piše u današnjem blicu

Tegi mod on

Od Bozine cerke ne cudi ovakav sraman cin..

Tegi mod off

Realno, ili ima veliki problem u timu sa nekim ili veliki problem u glavi. Ono, kao Olimpijske Igre jbt, ne verujem da je zbog novca. Mada Fra jeste favorit da se plasira