Garnirung Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 (edited) ne znam da li sam dobro skapirao vest sa radija, ali ćemo valjda igrati sa 2 amerikanke u timu. Jel to ne važi ono pravilo za jednog stranca u ženskoj košarci? Ili sam loše razumeo edit: našao, pričali su o Lionu, zajeb Edited May 20, 2015 by Garnirung
theanswer Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Uradila moja kampanja plodom :D http://www.kss.rs/marina-maljkovic-pozvala-sonju-petrovic/
Halvard Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Čini mi se da sam negde čitao da je Sonja Petrović izjavila kako bi rado igrala za reprezentaciju ali da zbog hronične povrede kolena mora da ima slobodno leto i da zato i ne ide u WNBA.
Кристофер Лумумбо Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 sem teodosica, jel postoji neko ko e bunio sto smo doveli amerkianku? ne postoji bivsi kosarkas, novinar, sportski radnik... koji se nije izjasnio protiv toga kada su drugi radili to isto, a sad svi junaci nikom ponikose.
nemoderisani Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Meni se to uvek činilo licimernim stavom, ne kod Teodosića, nego u javnosti, kao dobri smo pa nam ne treba amer, al verujem da bi ga već imali da smo imali rezultate ko Hrvatska recimo.
Кристофер Лумумбо Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 slazem se, to je jedini zakljucak nakon ovog ociglednog ignorisanja celel ove situacije. mislim da jedino djilas nije bio protiv stranaca u reprezentaciji jos od kada je preuzeo funkciju.
Psihodelija Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 teodosic je komentarisao tim za koji on nastupa, i gde je kapiten. koliko znam, amerikanka je postala orao™ pre njegove izjave.
Кристофер Лумумбо Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 pa da, zbog toga je i dao tu izjavu, ako se ne varam.
Psihodelija Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 (edited) moguce, nemam pojma. meni je kul sto ova amerikanka igra za zensku reprezentaciju, nekako se uklapa. :) sa druge strane, da dovedu amera u musku reprezentaciju, tesko da bih pogledao neki mec koliko bih ispizdeo. ali u principu tu ce sve zavisiti od trenutne situacije i kvaliteta. daj boze da nikada to ne uradimo, ali kapiram da ce da se desi po nekoj inerciji u narednih 10-15 godina. Edited June 14, 2015 by Psihodelija
Кристофер Лумумбо Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 uklapa ti se zato sto je belkinja, rasisto! ma isto je ovo, samo sto ti niej stalo toliko to zenske reprezentacije.
Psihodelija Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 (edited) vise zato sto ne igra po tim enbiejovima i timski je orijentisana. :) bele boja svakako pomaze a za ovo drugo si u pravu, ali tesko da se moze ocekivati da npr. savez zauzme principijalan stav i da zabrane naturalizovanje igraca u svim selekcijama. jeste milion puta ispricana prica, ali kada mogu spanci mozda cemo nekada morati i mi. kapiram da ce :misko: u nekom trenutku u buducnosti moci da nam obezbedi i mvp-a nba lige. Edited June 14, 2015 by Psihodelija
Кристофер Лумумбо Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 (edited) a ti cenim pratis wnba pa znas koliko su timski orijentisane igracice tamo :D igracice koje igraju wnba kintu zaradjuju u evropi, wnba je samo sljaka preko leta. Edited June 14, 2015 by Кристофер Лумумбо
Psihodelija Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 pratim, kako da ne pratim. :D okej, vise sam mislio na to sto amerikanka nije neka zvezda i kul mi je sto imamo ove nase koje nose tim a ona je tu da pripomogne. pretpostavljam da nije bilo neophodna naturalizacija, ti ces znati bolje. ali verovatno ne zele ni po koju cenu da se ispale za rio sledece godine pa su preduzeli nepopularne™ mere.
Кристофер Лумумбо Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 (edited) ma ne znam, ali cim su je zvali verovatno im treba igracica na toj poziciji. ne priznajem strance u reprezentaciji, ali ako su se vec otvarali mogli su da dovedu neku crnkinju mada, mozda ovako neprijatelji ne provale da smo doveli amerikanku. mozda je nasa iz cikaga. Edited June 14, 2015 by Кристофер Лумумбо
Recommended Posts