Giggsy Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 (edited) Steta za ovaj mali pad na kraju Kako peglamo odbranu, ovo niko u Evropi ne moze da prati Ana na drogama Edited July 4, 2019 by Giggsy
steins Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Svedjanke prešle u full battle mod.Stsrtuju pogibeljnoSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
InvisibleLight Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 (edited) 3 hours ago, pbg12345 said: Cibona mada fali ti najvredniji :( +sunarin imam (niko nije trazio autogram od bečića :( ) sa njofrom imam i fotku Drazen bio otisao tad Kako nase igrajy, bicemo prvaci Edited July 4, 2019 by InvisibleLight
levi Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Crvendakić ima motiv da dokaže Zahui ko je gazda u Šopronu. Kakav je Denda blaženi idiot
Giggsy Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Kakva jbn odbrana. Ovo je brutalno bilo Samo da je Ana dobro, mada smesila se dok su joj zavijali ruku... i to slabiju. Sto se mene tice, da odemo na +30 i ne mora da se vraca
goofs Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Sta bi bilo tek da Marina ume da vodi utakmice, stra’ me da pitam
Micko8 Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 3 hours ago, Giggsy said: Steta za ovaj mali pad na kraju Kako peglamo odbranu, ovo niko u Evropi ne moze da prati Ana na drogama Pregazice nas Spanija kao plitak potok da se ne zavravamo.
Giggsy Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Just now, Micko8 said: Pregazice nas Spanija kao plitak potok da se ne zavravamo. Oce isto kao sto nismo prosli grupu i to kao prvi
theanswer Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 3 minutes ago, Micko8 said: Pregazice nas Spanija kao plitak potok da se ne zavravamo. Ne smaraj
steins Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Opa, nema tri prsta kod trice Jel vam sad jasno što je Kalina otpao?Subverzivno delovanje : fantom:Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Recommended Posts